Begeleiding bij emotioneel eten / emotie eten

Begeleiding bij emotioneel eten / emotie eten

Emotioneel eten / emotie eten

Ga je in tijden van stress extra veel eten? Kun je jezelf niet in de hand houden bij spanning en onrust en krijg je dan eetbuien? Eet je vooral als je alleen bent en je je eenzaam of gefrustreerd voelt? Wil je eigenlijk helemaal niet eten als je je zo voelt? Voel je je achteraf vaak schuldig en minstens zo ellendig als voordat je begon met eten? Ben je teleurgesteld in jezelf als je je weer hebt “laten gaan”? Heb je het gevoel dat de drang naar eten, sterker is dan jijzelf? Dan is de tijd aangebroken om deze negatieve cirkel van emotioneel eten te doorbreken. Dat kan namelijk echt!

Begeleiding bij emotioneel eten / emotie eten

Als Voedingspsycholoog help ik je graag op weg naar een gezonde evenwichtige relatie met eten en met jezelf. Want die twee gaan echt hand in hand. Het draait nooit alleen om eten. Samen gaan we opzoek naar de achterliggende psychologische factoren die ervoor zorgen dat jij grijpt naar eten terwijl je dat eigenlijk niet wilt en die ervoor zorgen dat je het gevoel hebt een gevangene te zijn van je eigen gedachten, gevoelens en gedrag.

Je bent echt niet de enige die hulp nodig heeft bij het doorbreken van deze patronen. Net zoals je niet de enige bent die last heeft van emotioneel eetgedrag…

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of plan direct een gratis kennismakingsgesprek in.

Deel met je vrienden!

Geverifieerd door MonsterInsights