Succesverhalen

Recensies en positieve ervaringen

Op deze pagina zijn de meest recente recensies te lezen van oud cliënten.

Sigrid:

Ik ben jou bij mijn vrienden aan het promoten en vertel hoe prettig ik jouw begeleiding heb ervaren en hoeveel ik van jou geleerd heb. Dankzij jou ben ik echt een stuk gelukkiger geworden. Ik probeer meer van dingen, en daar hoort ook eten bij, te genieten. En .. sta hooguit nog maar 1x per week op de weegschaal. Dus ik probeer zeker om niet weer in mijn oude gewoontes terug te vallen. Als ik nu wat lekkers of “ongezonds” eet voel ik mij daar niet schuldig over omdat het mijn keuze is. Ik ben echt heel blij dat ik jou heb ontmoet. En wat ik ook heel mooi vindt is dat jij ook betrokken bent bij jouw clienten en na maanden nog vraagt hoe het gaat, dat heb ik ook anders meegemaakt.

Gerdien:

Ik vond het een heel nuttig traject. Ik wist al dat ik op een andere manier om wilde gaan met snoepen maar wist niet goed waar het dan in zat. Wat me het meest heeft geholpen is het afstappen van regels (alleen snoepen met visite erbij, in het weekend mag je iets lekkers etc) en ontdekken dat als je altijd chocola mag eten je echt niet elke dag een reep chocola op gaat eten. Sinds dit traject heb ik geen eetbuien meer gehad. Ik herken nu veel beter waarom ik eet. Alsnog eet ik dan wel eens op momenten dat ik eigenlijk iets anders nodig heb, maar ik herken dat nu wel bij mezelf.

Bedankt voor het traject, je luisterende oor en goede adviezen. Je hebt een aanpak die ik erg onderschrijf en zou veel breder uitgedragen mogen worden in NL!

Eva:

Diana heeft mij geholpen om de vicieuze cirkel van mijn eetbuien te doorbreken. Ze heeft mij geleerd dat ik moet eten wat ik lekker vind en dat dat oké is. Luisteren naar wat ik nodig heb. Ik heb mijn eetregels losgelaten en ben gewoon gaan eten. Het voelt als een bevrijding. Geen dieet meer, geen regels meer, maar eten waar je echt zin in hebt. Dat maakt dat mijn eetbuien, bijna geen eetbuien meer zijn en ik gewoon eet waar ik behoefte aan hebt. Dank je wel Diana voor het doorbreken van mijn cirkel!

Anoniem:

In dit traject heb ik de stap kunnen maken naar de overgave van het anders doen. Denkbeelden en regels die ik had over “goed eten“ / “niet goed eten” losgelaten. Dit onder de prettige begeleiding van Diana. Het is niet alleen een eetproces maar ook een persoonlijk proces. Ik ben minder gaan “etalage eten” en sta mijzelf toe dat ik mag eten waar ik zin in heb en dat ik voor mijzelf goede keuzes kan maken. Het is minder alles of niets. En ik kijk positief terug op het traject.

Corine:

Ik ben nog steeds blij dat ik jouw hulp heb ingeroepen. Ik kan weer normaal eten, zonder te denken dat ik daar dik van word. En dat voelt heerlijk!

Femke:

Ik ben heel blij dat ik eraan begonnen ben. Enorm blij met alle tips en inzichten ik er van gekregen ben. Vond de combi tussen mail en bellen ook heel fijn. Heel blij met de begeleiding die ik gekregen heb. Het is een, op de persoon, afgestemd traject waardoor je je echt serieus genomen voelt. Veel bruikbare tips en adviezen gekregen en nooit het idee gekregen dat iets “gek” is. Bedankt Diana!

Cindy:

Het is een leerzaam traject geweest waarin ik heb leren luisteren naar wat mijn lijf nodig heeft. Ik ben mij bewust geworden van hoe krom mijn manier van eten, of in mijn geval vaak niet of te weinig eten, eigenlijk was en hoeveel regeltjes, kaders, onwaarheden en discussies je mentaal met jezelf voert over wat ‘goed en slecht is’. Ik luister beter naar wat mijn lijf nodig heeft en heb weer leren eten. Voeding is weer brandstof geworden om te kunnen (blijven) functioneren. Ik zou dit traject zeker aanraden, het maakt je zoveel meer bewust van waarom je dingen (niet) doet, welke angsten of onwaarheden de grondslag zijn voor eetgedrag en om, in mijn geval, meer rust te vinden in voeding, zonder obsessief ermee bezig te zijn. Eigenlijk zou iedereen een keer zijn eetgedrag onder de loep moeten nemen. Wat we onszelf allemaal voorspiegelen of laten voorspiegelen! Ik heb in dit traject veel over mijzelf geleerd en dan met name over mijn eigen valse waarheden en hoe ik mijzelf saboteerde/strafte. Ik dacht goed voor mijzelf te zorgen, maar niks was minder waar. Waar ik vond dat ik het allemaal wel onder controle had, maar eigenlijk gebukt ging onder mijn eigen obsessieve gedrag als het ging om voeding. Met de hulp van Diana is voeding geen vijand meer en heb ik meer ruimte in mijn hoofd en vertrouwen voor de toekomst.

Lotte:

Ik heb het traject als zeer leerzaam ervaren. Vooral mijn relatie met eten is heel anders dan hiervoor, ik kijk op een andere manier naar eten. Op een manier die mij kan helpen om een gezonder gewicht te bereiken maar vooral ook om me beter in m’n vel te laten zitten. Ik heb meer energie en voel me beter. Ik ben nog niet zoveel afgevallen als dat ik zou willen maar dat komt wel. De druk om snel af te willen vallen is er gelukkig af.  Ik zou anderen zeker aanraden om een traject bij Diana te starten, het is op een hele andere manier naar eten en voeding kijken. Hier heb je echt wat aan voor de rest van je leven.

Maria:

Ik volgde bij Diana een online traject en dat is me heel goed bevallen! Het heeft me inzicht gegeven in waar mijn valkuilen zaten en ik ben mij bewust geworden welke gedachten ik over eten heb en heb leren toetsen of ze waar én helpend waren. In een boek zie je vaak algemene tips en in dit geval was alle informatie op mij als persoon toegespitst. Daarbij heb ik alle vragen die ik had, kunnen stellen. Dat alles vond ik heel waardevol! Ik heb zoveel tools gekregen, die specifiek op mij van toepassing zijn. Geweldig! Ik zou een traject bij Diana zeker aanraden; vooral omdat wordt meegekeken met jou als persoon en er wordt gekeken naar jouw persoonlijke valkuilen. Hierdoor is de kans op succes zoveel groter. Wat ik ook heel goed vind, is dat Diana veel dieper kijkt dan alleen maar naar het afvallen. Ze kijkt ook echt naar de achterliggende reden waarom je iets doet. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en ik raakte er steeds weer door gemotiveerd.

Sylvia:

Ik heb echt zoveel van Diana geleerd! Na de VIP dag ben ik gisteren opgestaan met zo’n last van mijn schouders! Ik heb genoten van mijn eten! Echt en van één chocolaatje en ik was voldaan. Gisteren de eerste keer in maanden dat ik niks gegeten heb bij de tv en er ook niet aan gedacht heb, want ik was voldaan. ZALIG! Ik ben zo zelfbewust geworden! Dankjewel!

Jasmijn:

Mijn vicieuze cirkel is doorbroken! Diana dank je. Ik dacht dat ik het allemaal wel wist, maar dankzij het mailcontact wat wij hadden leerde je mij toch bewuste keuzes te maken en te richten op de positieve dingen. Zodat ik het niet hoefde vol te houden, maar door ga met waar ik mee bezig ben. Ik ben nu 6 kilo kwijt en geniet nog steeds elke dag!

Mandy:

Fijn gesprek met Diana gehad! Ze begreep me direct en heeft een passend advies gegeven waar ik ook echt meteen mee aan de slag kon! Missie geslaagd!

Marijke:

Diana heeft met haar nuchtere houding en heldere uitleg veel voor mij betekend. Voordat ik startte met het traject (per skype en mail) had ik dagelijks eetbuien van ongeveer 2000 kcal. Het lukte me zelf al jaren niet om dit te doorbreken. Soms had ik een periode wat minder eetbuien, maar dan had ik altijd heel sterke controle d.m.v. calorieën tellen en veel voedingsmiddelen niet mogen eten van mezelf. Op een gegeven moment sloeg ik altijd weer door en ging ik los met ijs en chocola.

Diana heeft me geleerd dat ik veel rustiger naar mijn eetbuien kan kijken. Dat een eetbui geen ramp is, maar vaak een signaal dat ik misschien wel ergens behoefte aan heb (bijvoorbeeld rust of contact met andere mensen). Ik schoot altijd wat in paniek en werd erg boos op mezelf. Diana kan ontzettend goed relativeren en dit heeft mij erg geholpen om zelf ook met een nuchtere blik te kijken. Daarbij geeft ze je veel oefeningen om te doen, dit gaf mij het vertrouwen dat ik een soort oplossing in handen had. Diana geeft helder en eerlijk feedback en is heel goed in het uitleggen van alles rondom eetproblematiek.

Contact via skype en mail vind ik aan te raden, geen reistijd en toch heel goed contact. Dus ook als je verder weg woont, zoals ik, kan je bij Diana terecht.

Heel veel dank!!!

Silvana:

Noem een dieet en ik heb het gevolgd. Ik wist het niet meer. Toen kwam ik Diana bij toeval tegen. Maat 48 en maat 46 liggen nu bij de kringloopwinkel. Zonder moeite 2 kledingmaten eraf. Ik ben zo blij! En een stuk fitter. De gesprekken met haar gaan diep en dwingen je tot zelfreflectie. En dat helpt enorm. Had ik haar maar eerder leren kennen. Zaterdag had ik voor het eerst weer een jurkje aan met mooie holt-up kousen eronder. En ik voelde me geweldig. Dank je wel Diana!
Nog heel even en ik ren in galop naar de kringloopwinkel met maat 44 onder mijn arm!

Gerdien:

Was eerst wat sceptisch hier over. Van ja ja zal allemaal wel. Maar had zelf geen zin in diëten shakes koolhydraatarm en dat soort dingen. Dus dacht ik kan het altijd proberen. Maar na bijna 5 jaar gestopt te zijn met roken was ik het eten erg gezellig gaan vinden en als vervanging van gaan zien.
Dankzij Diana heb ik weer een normale band met voeding gekregen. Heb de online versie gedaan en kon altijd met vragen via de mail bij haar terecht. Ik beveel iedereen dit aan wie weer een normale relatie met voeding wil hebben. Zonder dieet.

Jette:

Diana heeft mijn problematiek snel doorzien en mij op maat geholpen. De adviezen waren concreet en daardoor goed toepasbaar. Dit was precies wat ik zocht.  Ik kan iedereen aanraden die een haat/liefde verhouding heeft met eten en kilo’s, eens een gesprek met Diana te hebben.

Maria:

Ik ben bij Diana terechtgekomen omdat ik zoekende was naar een normaal eetpatroon. Doordat mijn zus al jarenlang worstelde met een eetstoornis, was ik ook bang om de controle te verliezen. Ik vond het lastig om dingen te eten die in mijn ogen minder gezond waren. Dat gaf onrust. Met Diana ben ik gaan kijken naar mijn eetpatroon. Daarnaast gingen we aan het werk met mijn persoonlijkheid. Wat zijn dingen waar ik blij van werd en wordt? Wat geeft energie en wat kost energie? Welke gedachten spelen er in mijn hoofd op bepaalde eetmomenten? Zijn deze reëel?
Door heel bewust te oefenen met deze vragen, werd me een spiegel voorgehouden. Qua theorie wist ik misschien best hoe het zat, maar om het daadwerkelijk te zien en toe te passen is iets anders. We hebben geoefend in kleine, behapbare stappen. Gaandeweg merkte ik dat ik steeds vaker ongezonde dingen kon eten zonder er onrustig van te worden of te blijven. Dit gaf vertrouwen. Diana heeft dit proces heel prettig begeleid. Ze zet je zelf aan het werk en dat is goed. Aangevuld met haar theoretische kennis en ervaring, maakte dit de hulp naar mijn idee heel compleet.

Britney:

Door het traject bij Diana heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, zit ik lekkerder in mijn vel, ben ik afgevallen en heb ik geen eetbuien meer. Ik heb mijn gedachten leren toetsen en anders leren denken over mezelf. Het was fijn dat iemand me echt snapte en ik kijk positief terug op de gesprekken en de begeleiding.

Lisanne:

Diana is een zeer betrokken en bevlogen persoon. De behandeling was zeer effectief. Naast de theoretische benadering, geeft ze voldoende praktische tips en oefeningen. De balans hiertussen is goed. En juist de combinatie met de psyche maakt dit tot een succes! Iets wat een diëtiste niet kan bieden, kan Diana wel. Echt een verrijking! Ik zou het iedereen zeker aanraden!

Greetje:

Bas:

Diana komt over als een betrokken vrouw die goed, helder en gestructureerd met je communiceert. Ze brengt je verdieping in jouw eetgedrag, zodat je dat beter op de door jouw gewenste manier kunt aanpassen.

Joke:

Ook ik ben bijzonder positief over Diana en haar aanpak/hulp in mijn geval bij het afvallen. Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen in 5 maanden waarin de decembermaand zat en 2 vakanties. Waar ik het meest aan heb gehad is dat ik geleerd heb om bewust te kiezen wat ik wel of niet eet en de hoeveelheid! De inhoud van mijn boodschappenkar ziet er anders uit dan voorheen. Het fijne van de aanpak van Diana vind ik ook dat je alles mag eten. Geen bijzondere dingen maar gewoon met het hele gezin hetzelfde eten. Ook gebeurde het regelmatig dat ik op zaterdag samen met vriendinnen een broodje kroket en een paar lekkere mixjes nam. Dit gaf mij daarom ook niet het gevoel dat ik op dieet was ofzo. De eerste doelen zijn bereikt: 10 kg eraf en een lagere bloeddruk!

Linda:

“De begeleiding van Diana heb ik als heel prettig ervaren. Zij heeft mij verrast met haar brede kennis omtrent voeding en gaf goede tips en voorlichting over een gezonder eetpatroon. Haar nuchtere aanpak maakt dat ik geen aparte menu’s hoefde te bereiden, ik kon gewoon met het gezin mee eten. Uiteindelijk ben ik in zes maanden 16 kilo afgevallen zonder het gevoel te hebben dat ik op dieet was.”