Succesverhalen

Recensies en positieve ervaringen

Op deze pagina zijn de meest recente recensies te lezen van oud cliënten.

Recensie Marijke:

Diana heeft met haar nuchtere houding en heldere uitleg veel voor mij betekend. Voordat ik startte met het traject (per skype en mail) had ik dagelijks eetbuien van ongeveer 2000 kcal. Het lukte me zelf al jaren niet om dit te doorbreken. Soms had ik een periode wat minder eetbuien, maar dan had ik altijd heel sterke controle d.m.v. calorieën tellen en veel voedingsmiddelen niet mogen eten van mezelf. Op een gegeven moment sloeg ik altijd weer door en ging ik los met ijs en chocola.

Diana heeft me geleerd dat ik veel rustiger naar mijn eetbuien kan kijken. Dat een eetbui geen ramp is, maar vaak een signaal dat ik misschien wel ergens behoefte aan heb (bijvoorbeeld rust of contact met andere mensen). Ik schoot altijd wat in paniek en werd erg boos op mezelf. Diana kan ontzettend goed relativeren en dit heeft mij erg geholpen om zelf ook met een nuchtere blik te kijken. Daarbij geeft ze je veel oefeningen om te doen, dit gaf mij het vertrouwen dat ik een soort oplossing in handen had. Diana geeft helder en eerlijk feedback en is heel goed in het uitleggen van alles rondom eetproblematiek.

Contact via skype en mail vind ik aan te raden, geen reistijd en toch heel goed contact. Dus ook als je verder weg woont, zoals ik, kan je bij Diana terecht.

Heel veel dank!!!

Recensie Silvana:

Noem een dieet en ik heb het gevolgd. Ik wist het niet meer. Toen kwam ik Diana bij toeval tegen. Maat 48 en maat 46 liggen nu bij de kringloopwinkel. Zonder moeite 2 kledingmaten eraf. Ik ben zo blij! En een stuk fitter. De gesprekken met haar gaan diep en dwingen je tot zelfreflectie. En dat helpt enorm. Had ik haar maar eerder leren kennen. Zaterdag had ik voor het eerst weer een jurkje aan met mooie holt-up kousen eronder. En ik voelde me geweldig. Dank je wel Diana!
Nog heel even en ik ren in galop naar de kringloopwinkel met maat 44 onder mijn arm!

Recensie Gerdien:

Was eerst wat sceptisch hier over. Van ja ja zal allemaal wel. Maar had zelf geen zin in diëten shakes koolhydraatarm en dat soort dingen. Dus dacht ik kan het altijd proberen. Maar na bijna 5 jaar gestopt te zijn met roken was ik het eten erg gezellig gaan vinden en als vervanging van gaan zien.
Dankzij Diana heb ik weer een normale band met voeding gekregen. Heb de online versie gedaan en kon altijd met vragen via de mail bij haar terecht. Ik beveel iedereen dit aan wie weer een normale relatie met voeding wil hebben. Zonder dieet.

Recensie Jette:

Diana heeft mijn problematiek snel doorzien en mij op maat geholpen. De adviezen waren concreet en daardoor goed toepasbaar. Dit was precies wat ik zocht.  Ik kan iedereen aanraden die een haat/liefde verhouding heeft met eten en kilo’s, eens een gesprek met Diana te hebben.

Recensie Maria:

Ik ben bij Diana terechtgekomen omdat ik zoekende was naar een normaal eetpatroon. Doordat mijn zus al jarenlang worstelde met een eetstoornis, was ik ook bang om de controle te verliezen. Ik vond het lastig om dingen te eten die in mijn ogen minder gezond waren. Dat gaf onrust. Met Diana ben ik gaan kijken naar mijn eetpatroon. Daarnaast gingen we aan het werk met mijn persoonlijkheid. Wat zijn dingen waar ik blij van werd en wordt? Wat geeft energie en wat kost energie? Welke gedachten spelen er in mijn hoofd op bepaalde eetmomenten? Zijn deze reëel?
Door heel bewust te oefenen met deze vragen, werd me een spiegel voorgehouden. Qua theorie wist ik misschien best hoe het zat, maar om het daadwerkelijk te zien en toe te passen is iets anders. We hebben geoefend in kleine, behapbare stappen. Gaandeweg merkte ik dat ik steeds vaker ongezonde dingen kon eten zonder er onrustig van te worden of te blijven. Dit gaf vertrouwen. Diana heeft dit proces heel prettig begeleid. Ze zet je zelf aan het werk en dat is goed. Aangevuld met haar theoretische kennis en ervaring, maakte dit de hulp naar mijn idee heel compleet.

Recensie Britney:

Door het traject bij Diana heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, zit ik lekkerder in mijn vel, ben ik afgevallen en heb ik geen eetbuien meer. Ik heb mijn gedachten leren toetsen en anders leren denken over mezelf. Het was fijn dat iemand me echt snapte en ik kijk positief terug op de gesprekken en de begeleiding.

Recensie van Lisanne:

Diana is een zeer betrokken en bevlogen persoon. De behandeling was zeer effectief. Naast de theoretische benadering, geeft ze voldoende praktische tips en oefeningen. De balans hiertussen is goed. En juist de combinatie met de psyche maakt dit tot een succes! Iets wat een diëtiste niet kan bieden, kan Diana wel. Echt een verrijking! Ik zou het iedereen zeker aanraden!

Recensie van anoniem:

Recensie van Bas:

Diana komt over als een betrokken vrouw die goed, helder en gestructureerd met je communiceert. Ze brengt je verdieping in jouw eetgedrag, zodat je dat beter op de door jouw gewenste manier kunt aanpassen.

Recensie van Joke:

Ook ik ben bijzonder positief over Diana en haar aanpak/hulp in mijn geval bij het afvallen. Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen in 5 maanden waarin de decembermaand zat en 2 vakanties. Waar ik het meest aan heb gehad is dat ik geleerd heb om bewust te kiezen wat ik wel of niet eet en de hoeveelheid! De inhoud van mijn boodschappenkar ziet er anders uit dan voorheen. Het fijne van de aanpak van Diana vind ik ook dat je alles mag eten. Geen bijzondere dingen maar gewoon met het hele gezin hetzelfde eten. Ook gebeurde het regelmatig dat ik op zaterdag samen met vriendinnen een broodje kroket en een paar lekkere mixjes nam. Dit gaf mij daarom ook niet het gevoel dat ik op dieet was ofzo. De eerste doelen zijn bereikt: 10 kg eraf en een lagere bloeddruk!

Recensie van Linda:

“De begeleiding van Diana heb ik als heel prettig ervaren. Zij heeft mij verrast met haar brede kennis omtrent voeding en gaf goede tips en voorlichting over een gezonder eetpatroon. Haar nuchtere aanpak maakt dat ik geen aparte menu’s hoefde te bereiden, ik kon gewoon met het gezin mee eten. Uiteindelijk ben ik in zes maanden 16 kilo afgevallen zonder het gevoel te hebben dat ik op dieet was.”