Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

De Anti-dieetclub

De Anti-dieetclub. Dè plek voor vrouwen die klaar zijn met lijnen en diëten en nu eindelijk een gezonde relatie met eten en zichzelf willen ontwikkelen. Die los willen komen uit de dieetcultuur, die intuïtief willen leren eten, die van hun eetbuien af willen, die echt goed voor zichzelf willen zorgen, die zich eindelijk goed genoeg willen voelen zoals ze nu zijn en die willen werken aan hun lichaamsbeeld. 

Stel je voor dat je na jaren struggelen met eten en je lijf, je over een paar maanden eindelijk rust gaat ervaren rondom eten en je lichaam. Dat je lekkere dingen in huis kunt hebben, zonder dat ze je roepen vanuit het keukenkastje. Dat jij de regie hebt over je eetgedrag en dat het eten niet langer de baas is. Dat je jezelf niet meer stelselmatig beloont of troost met lekkers. Dat je geen eetbuien meer hebt vanuit stress of emoties. Dat je je niet meer schuldig of naar voelt als je iets lekkers hebt gegeten. Dat je neutraler hebt leren kijken naar je lijf en er daardoor ook beter voor wilt zorgen. Dat je liever bent voor jezelf en je jezelf echt serieus neemt. Dat je weet wat je werkelijke behoeftes zijn en er ook naar kunt handelen. En dat je jezelf eindelijk echt goed genoeg vindt, gewoon zoals je nu bent. 

Wil jij dit ook? Dan is de Anti-dieetclub echt wat voor jou.

De Anti-dieetclub staat vol met waardevolle modules waar je in je eigen tempo mee aan de slag kunt gaan. Deze modules staan boordevol informatie en inspiratie, zodat jij de handvatten hebt om echt te gaan werken aan die gezonde relatie met eten en jezelf. Alles wat ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld, vind je terug in de Anti-dieetclub. Van programma’s en mini-cursussen tot masterclasses, werkboeken en magazines. 

En dat is nog niet alles. Elke maand vindt er een live webinar plaats waarin een specifiek onderwerp centraal zal staan en waarin je je vragen kunt stellen. Kun je niet live aanwezig zijn, dan vind je de replay vanzelf terug in de Anti-dieetclub.

Investering

Je investering is €59 per maand en je kunt maandelijks opzeggen. Je zit dus nergens aan vast. Zodra je je lidmaatschap opzegt, vervalt de betalingsverplichting en uiteraard ook je toegang tot de Anti-dieetclub. 

Denk jij nu, dit is echt iets voor mij? Meld je dan nu aan.

Ja, ik wil lid worden van de Anti-dieetclub!

.

Deze programma’s en mini cursussen vind je nu al in de Anti-dieetclub:

In 12 lessen ga je werken aan je relatie met eten en jezelf. Zodat je meer rust gaat ervaren rondom eten, je eten niet langer nodig hebt als beloning, troost of compensatie, je je niet langer schuldig voelt nadat je iets lekkers hebt gegeten en jij weer echt de regie krijgt over je eigen eetgedrag.

In 10 lessen ga jij werken aan het verkrijgen van meer zelfwaarde, leren kiezen waar jij waarde aan wilt hechten en ontdekken wat jouw waardes zijn, zodat je je eindelijk echt goed genoeg gaat voelen zoals je nu al bent.

In 5 lessen ga jij aan de slag met alles wat jou ervan weerhoudt echt goed voor jezelf te zorgen. Zodat je eindelijk gaat doen wat echt bij jou past qua zelfzorg.

In 9 lessen ga jij onderzoeken wat de oorzaken zijn van jouw eetbuien of ongewenste snaaimomenten en wat er nodig is om daar vanaf te komen.

In 5 lessen ga jij aan de slag met alles wat jou ervan weerhoudt te stralen in je bikini, met hoe jij naar je eigen lijf kijkt en wat dat prachtige lichaam allemaal voor jou doet.

.

Daarnaast kun je uren aan masterclasses en live sessies bekijken over uiteenlopende onderwerpen zoals omgaan met je gedachten, emotie eten, minder snoepen, loskomen uit eetbuien, hoe je je naasten mee kunt nemen in dit proces, hoe je om kunt gaan met “verleidingen” en nog veel meer.

Twijfel je nog? Lees dan vooral ook eens de ervaringen van vrouwen die je voor gingen in het volgen van één of meerdere van bovenstaande programma’s. Een greep uit hun ervaringen lees je hieronder.

Weet je al zeker dat je wilt starten? Meld je dan snel aan. En wees eens eerlijk, hoeveel geld heb je in je leven al uitgegeven aan diëten? Hoe fijn zou het dan zijn als dat nooit meer nodig gaat zijn omdat je eindelijk een gezonde relatie met eten en jezelf hebt ontwikkeld? Gun jij het jezelf om nog een laatste keer te investeren in jezelf? Word dan nu lid van de Anti-dieetclub.

.

Yes, ik wil bij de Anti-dieetclub!

.

Ervaringen

Wilna: Door gedachten op een rijtje te zetten kan je keuzes maken. Door deze cursus ben ik mij meer bewust geworden wat ik echt belangrijk vind en dat ik niet terug wil naar 10 kg lichter met bijbehorende eetproblemen, maar dat het nu goed is. Heb als doel meegenomen uit de cursus: minder in de spiegel kijken om m’n lichaam te controleren tijdens het aan/uitkleden. Alleen even een blik om te zien hoe het geheel er uit ziet en verder niet. Weer een stapje de goede richting uit!

Monique: Heel interessant en waardevol, toch weer even de ogen geopend dat het niet om het uiterlijk draait maar andere dingen veel belangrijker zijn. Ik weet het wel maar vind het soms nog best wel lastig. Ik probeer ook vaak tegen mezelf te zeggen bij negatieve gedachten dat is niet de waarheid maar zijn je eigen gedachten. Ik luister ook graag naar je Podcast. Bedankt!

Astrid: Het was weer een stapje vooruit in een lange reis naar meer zelfliefde, acceptatie en bewustzijn. Het zo lezen en zelf opschrijven verankert het weer wat meer. Dank je wel!

Ernie: Het heeft me weer bewust gemaakt van onbewust ingesleten patronen

Marieke: Wat een fijne manier om een online cursus te volgen. Je slaat de spijker op z’n kop. Dit smaakt naar meer en ik ga zeker de cursus ‘Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf’ volgen. Ik voel me hier echt ontzettend goed bij. Ik zie eindelijk licht aan het einde van de dieet horizon.

Carolien: Hele fijne cursus, weet nu welke eetbuien er zijn en ik kan ze zelf nu meer herkennen.

Irene: Ik kijk goed terug op deze cursus. Duidelijke uitleg, mooi overzichtelijk en de vragen hebben mij echt aan het denken gezet. Dankjewel hiervoor

Saskia: Ik heb meer inzicht gekregen in waarom ik af en toe van die eetbuien heb. Ik dacht altijd ik ben geen emotie eter. Maar waarom heb ik van die eetbuien?? Want ik heb die eetbuien eigenlijk alleen bijvoorbeeld in het weekend na een drukke werkweek. En als ik het weekend niets op het programma heb staan. Of als ik lekker alleen thuis ben. Of als ik iets moeilijk/ lastig heb moeten doen en het is gelukt. Dan heb ik ook de neiging om mezelf daarvoor te belonen. Dus ik denk dat ik eet uit disbalans. Daar ga ik nu ook aan werken. Verder ben ik de overgang voorbij maar wist niet dat de hormonen nog een rol konden spelen hier ga ik ook opletten. Dus al met al veel tools gekregen om hiermee aan de slag te gaan. Dank je wel

Marijke: Ik volg je al een tijdje op social media. Mede door de inzichten die ik daardoor gekregen heb, gaat het al best heel goed met mijn overeetgedrag. Ik vond het heel erg verhelderend om alle oorzaken van een eetbui zo eens op een rijtje te zien. Ik herken praktisch alles. Ik vond het best confronterend om te zien dat ik echt niet goed voor mezelf zorg/gezorgd heb. Ik ben op alle vlakken in mijn leven op dit moment uit balans. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt en dat ik voor mezelf ga zorgen en mezelf op de eerste plaats ga zetten. Ik ga nu starten met het goed voor jezelf zorgen traject, daarna met de online academy. Dit is voor mij erg helpend. Voor nu een digitale dank je wel. 

Jettie: Dit heeft mij een net weer andere kijk op eetbuien gegeven. Er werden een paar moeilijke vragen gesteld. Goed om over na te denken.

Bien: Ik vind het een eye opener om zo naar eetbuien te kijken. Alleen al het idee dat er oorzaken achter zitten die je aan kunt pakken geeft al ontspanning en minder dwang. 

.

De Anti-dieetclub is een initiatief van Diana van Dijken – Voedingspsycholoog  Expert in de Psychologie van Eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf.

Volg je me al op Facebook en Instagram

Geverifieerd door MonsterInsights