Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Online Academy Psychologie van Eetgedrag

Meld je nu vrijblijvend en gratis aan voor de eerste module!

Ben jij gewichtsconsulente, diëtiste of coach en herken jij de volgende situaties? Dan is de opleiding psychologie van eetgedrag echt wat voor jou!

➡️ Je cliënten lopen vast in het veranderen van hun gedrag of vallen snel weer terug in oude patronen. 
➡️ Je cliënten ervaren veel schuldgevoel na het eten van “ongezond” eten of zijn geneigd extreem te compenseren.
➡️ Je cliënten kampen met eetbuien of snaaigedrag en hebben moeite dat te veranderen.
➡️ Je cliënten hebben een obsessieve relatie met de weegschaal en hun gewicht.

➡️ Jij wilt je cliënten beter leren begrijpen en kunnen begeleiden.
➡️ Jij wilt je onderscheiden van andere gewichtsconsulentes, diëtistes en coaches.
➡️ Jij wilt meer kennis opdoen over de psychologie van eetgedrag en voedingspsychologie.

Tijdens deze online opleiding staat de psychologie van eetgedrag centraal. Want zoals je tijdens je begeleiding ongetwijfeld wel eens zult merken, weten je cliënten op een gegeven moment echt wel wat ze “zouden moeten” doen, maar lukt het ze lang niet altijd om het ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Dat is dan vaak het gevolg van een verstoorde relatie met eten en daar komt meer bij kijken dan alleen advies en coaching op het vlak van voeding. Het is van belang dat je dan kennis hebt van de psychologie van eetgedrag, zodat je je cliënt kunt helpen bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten. Eerst meer weten over wat de meerwaarde van de psychologie van eetgedrag nou eigenlijk is? Lees dan snel verder!

In de Online Academy Psychologie van Eetgedrag wordt uitgebreid aandacht besteed aan de theorie van de psychologie van eetgedrag. De Online Academy is ideaal voor als je zelf een goede theoretische basis wilt leggen, zelfstandig bent, graag op je eigen houtje aan de slag gaat en meteen aan de slag wilt.

De onderwerpen die in de diverse modules en lessen aan bod komen zijn als volgt:

Hoe ontstaat (eet)gedrag?
Wat houdt het (eet)gedrag (gewenst of ongewenst) in stand?
Hoe kunnen oude patronen worden doorbroken?
Hoe kun je je cliënt helpen bij het daadwerkelijk veranderen van zijn/haar gedrag?
Wat is een gezonde relatie met eten?
Wat staat deze gezonde relatie met eten in de weg?
Hoe kun je je cliënt helpen bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten?

Kortom alles wat jij nodig hebt om je cliënten op een dieper niveau te kunnen begeleiden bij hun eetgedrag en op weg te helpen naar een gezonde relatie met eten. 

Accreditatie is toegekend door de BGN voor 6 nascholingspunten.
De gemiddelde studiebelasting is 6 uur.

Je investering bedraagt €199 exclusief BTW.

Meld je nu aan voor de gratis module en ga meteen aan de slag!

.

Na de gratis module over het ontstaan van eetgedrag kun je besluiten of je aan de slag wilt gaan in de Online Academy om je te verdiepen in de psychologie van eetgedrag. Je zit nergens aan vast en kunt geheel vrijblijvend de eerste module volgen.

Reviews

Ilse Mertens: “Ik vond de Online Academy zeer waardevol. De opleiding had mijn aandacht getrokken omdat vanuit de principes van ACT werd gewerkt en ikzelf bezig ben met me te verdiepen in ACT. De Online Academy heeft me vooral een kader gegeven om vanuit te vertrekken zodat alle factoren mee in kaart worden gebracht die invloed hebben op eetgedrag en een normale relatie met eten. Ik ga wat ik geleerd heb nu verder uitwerken in mijn trajecten.”

Anja van de Vin: “Ik vond het erg leerzaam en heb er veel van opgestoken.”

Mascha Koeman: “Dankjewel Diana, voor de super interessante en duidelijke tips, adviezen en uitleg! De modules van de online academy zijn heel praktisch geschreven en ingedeeld. En bovendien goed toepasbaar.”

Nicolien Stanton: “Wat heb ik veel geleerd van je training! Ik vond je uitleg erg helder en de opbouw van je programma zit ook erg goed in elkaar. Ik kon er soms bijna niet mee stoppen! Deze training is echt een must have voor iedere Gewichtsconsulent! Het levert je echt veel nieuwe inzichten.”

Annette Wessels: “Deze online leeromgeving werkt super. Ook snelle feedback op de vragen die ik stuurde. Ik heb nog nooit zoveel informatie over grip op eetgedrag bij elkaar gezien. Ik heb er zeker aanvullingen uitgehaald voor mijn eigen programma. En het houdt me scherp om alles weer eens goed te doorlopen. Super fijn. De Q&A die je aanbiedt lijkt me ook heel waardevol voor de praktijk.”

Carola – Healthy Miss C: “Wow Diana, de kennis die ik heb mogen ontvangen in deze online academy was precies waar ik naar op zoek was. Jij hebt woorden gegeven aan wat ik wel voelde en wilde maar zelf nog niet goed kon vinden. Ik weet zeker dat de online academy mijn praktijk tot een hoger niveau zal brengen. Ontzettend bedankt.”

Marjon Groot Nibbelink: “Verhelderend en inspirerend! Ik ga zeker een keer de praktijkdag doen.”

Thecla Revet-van de Laar :”Beste Diana, wat heb ik hier veel van opgestoken. Je vertelt op een prettige manier, je hebt eigenlijk heel veel zin om maar door te blijven lezen. Waardevolle informatie die ik zeker in de praktijk kan en ga gebruiken. Ontzettend bedankt!”

Geverifieerd door MonsterInsights