Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Kickstart je gezonde relatie met eten

Wil jij een gezonde relatie met eten, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Twijfel je of je toch maar weer aan een dieet moet beginnen of gewoon wat strenger moet worden voor jezelf?

Wil je meer rust rondom eten ervaren en er niet meer de hele dag mee bezig zijn, maar weet je gewoon niet hoe?

Denk je dat je gewoon wat meer discipline nodig hebt of iemand die je precies verteld wat je moet eten?

Heb je last van eetbuien en wil je daar vanaf, maar lijkt niets te werken?

Laat mij je dan op weg helpen in 2 kickstart sessies van samen 75 minuten die ik voor je heb opgenomen als videolessen.

De kickstart sessies.

In de eerste sessie neem ik je aan de hand van een aantal thema’s mee in waarom jij nu nog geen gezonde relatie met eten hebt, welke stappen je kunt gaan zetten om daar verandering in aan te brengen en ga je meteen aan de slag om een persoonlijk actieplan op te stellen.

In de tweede sessie onderzoeken we welke valkuilen er zijn in het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en wat je nodig hebt om daarmee om te gaan. En gaan we dieper in op hoe jij je persoonlijke actieplan ook echt in de praktijk kunt gaan brengen.

Voorafgaand aan de kickstart sessies ontvang je werkbladen om tijdens de sessies in te kunnen vullen.

Data en investering.

Deze kickstart sessies kun je op je eigen moment on demand volgen. Dat wil zeggen dat de sessies niet live worden gegeven, maar dat ik ze heb opgenomen zodat jij ze op elk gewenst moment kunt kijken en terugkijken.

Je investering is slechts €29 voor beide sessies. Dat is dus 75 minuten aan videolessen inclusief werkbladen voor dit lage bedrag en dan ontvang je als bonus ook nog mijn e-book Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf. Mocht je na afloop besluiten te starten met een online begeleidingstraject, dan ontvang je dit bedrag overigens gewoon als korting op die aanschaf. 

Waarom ik dit voor zo weinig geld aanbied? Omdat ik hoop dat ik jou er op deze manier van kan weerhouden dat je toch maar weer aan één of ander dieet gaat beginnen, omdat je gewoon niet weet hoe je die gezonde relatie met eten voor elkaar moet krijgen. Omdat ik elke vrouw een gezonde relatie met eten gun en weet dat het voor veel vrouwen financieel niet is weggelegd een persoonlijk traject in te gaan. En omdat ik het gewoon heel tof vind om jou hierbij te mogen helpen. 

Heb je na deze 2 sessies meteen een gezonde relatie met eten? Dat lijkt me niet. Je hebt naar alle waarschijnlijkheid al jaren een verstoorde relatie met eten en die is niet zomaar verdwenen. Sorry, ik ga het niet mooier maken dan het is. 

Heb je na deze 2 sessies een hele goede basis gelegd om die gezonde relatie met eten te gaan ontwikkelen? Dat zeker! Ik ga je heel veel tips, trucs, informatie en inspiratie geven en ik ga je ook gewoon echt aan het werk zetten. Want als jij een gezonde relatie met eten wilt ontwikkelen, dan wil je daar ook wel iets voor doen toch? 

Ja, ik meld me aan!

Deze kickstart sessies zijn ontwikkeld en worden gegeven door Diana van Dijken – Voedingspsycholoog. Expert in de Psychologie van Eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf. 

Volg je me al op Facebook en Instagram

Geverifieerd door MonsterInsights