Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Masterclasses gedachten, emoties en eetbuien.

Merk jij dat je moeite hebt met het loslaten van je gedachten, het omgaan met je emoties en/of heb je last van eetbuien? Dan is deze masterclass serie echt iets voor jou. In 3 masterclasses van samen bijna 4 uur, leer ik je hoe je op een effectieve manier om kunt gaan met je gedachten en emoties en onderzoeken we de oorzaken van je eetbuien èn de oplossingen.

Masterclass 1 – Je bent niet je gedachten.

Het op een effectieve manier om leren gaan met je gedachten staat centraal in deze masterclass. Ik ga aandacht besteden aan je smoezen en excuses, aan eetregels, gedachten over eten en gedachten over jezelf. Want we hebben de hele dag door allerlei gedachten en die zijn vaak heel bepalend voor ons gedrag en onze gevoelens. Maar dat kan anders. En dat geeft heel veel ruimte en vrijheid om je relatie met eten en jezelf op een andere manier vorm te geven. Relaxter, gezonder en fijner.

Met behulp van oefeningen en opdrachten leer ik je hoe je op een effectieve manier om kunt gaan met je gedachten, smoezen en excuses zodat je je niet langer laat leiden door gedachten en overtuigingen, maar weer kunt gaat luisteren naar wat jij nodig hebt.

Masterclass 2 – Emotie eten en op een effectieve manier leren omgaan met emoties.

In deze masterclass ligt de focus op emotie eten en hoe op een effectieve manier leren omgaan met je emoties, de kans op emotie eten verkleind. Want veel vrouwen eten om niet stil te hoeven staan bij wat ze voelen, uit stress of om zichzelf te troosten. Jij misschien ook wel. Maar op een effectieve manier leren omgaan met emoties is erg belangrijk. Niet alleen zodat je dan niet gaat snoepen, maar vooral omdat emoties er niet voor niets zijn. Ze willen je iets duidelijk maken.

Ik neem je aan de hand om meer inzicht te krijgen in je eigen emoties èn er beter mee om te leren gaan.

Masterclass 3 – Snoepen, overeten en eetbuien.

Heel veel vrouwen snoepen of snaaien meer dan ze willen, hebben last van overeetgedrag of van “eetbuien” en datzelfde geldt misschien ook voor jou. Want vooral wanneer je aan de slag gaat met je eetpatroon en met jezelf, ligt overeetgedrag enorm op de loer. Meer eten en/of snoepen dan gewenst is altijd een teken dat er op een ander vlak iets niet goed gaat en daarom is het belangrijk dat jij weet wat ervoor nodig is daar verandering in aan te brengen.

Ik neem je mee in de verschillende soorten “eetbuien” die je kunt hebben, de oorzaken en wat je kunt doen om deze eetbuien te voorkomen.

Dit levert het je op.

Na het volgen van deze masterclasses heb jij het volgende bereikt:

  • Je weet waar je gedachten vandaan komen en wat hun functie is.
  • Je hebt kennis over de drijfveren van je brein en begrijpt hoe deze je gedachten en je gedrag beïnvloeden.
  • Je snapt hoe je op een effectieve manier kunt omgaan met je eigen gedachten, smoezen en excuses.
  • Je weet waar je emoties vandaan komen en wat hun functie is.
  • Je hebt kennis over emotie regulatie en begrijpt hoe je effectief om kunt gaan met je eigen emoties.
  • Je leert alternatieven voor emotie eten.
  • Je hebt inzicht in de oorzaken van je eetbuien of overeetgedrag.
  • Je hebt kennis over de mogelijke oplossingen.
  • Je herkent je patronen en automatismen en leert eetbuien zien als een teken aan de wand.

Investering.

Deelname aan dit on demand masterclass pakket kost je €69,00 en je houdt 3 maanden toegang tot de masterclasses. (Deze masterclasses kun je ook volgen als je lid bent van de Anti-dieetclub)

Aanmelden.

Wil jij op een fijne manier leren omgaan met je gedachten en emoties en loskomen uit de cirkel van emotie eten, snoepen of eetbuien?
Meld je dan nu aan.

.

De masterclasses worden gegeven door Diana van Dijken. Sinds 2015 werkzaam als Voedingspsycholoog en expert in de psychologie van eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf. 

.

Volg je me al op Facebook en Instagram?

Geverifieerd door MonsterInsights