Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Webinar gewichtsneutraal werken voor professionals

Werk jij als professional in de gezondheidszorg, paramedische zorg of begeleid je mensen in leefstijlveranderingen of ander gezondheidsgedrag en ben je benieuwd naar wat gewichtsneutraal werken nu eigenlijk inhoudt? Dan is dit gratis webinar echt iets voor jou.

In een uur neem ik je mee in de basis van gewichtsneutraal werken, hoe dat er in de praktijk uit kan zien en wat de mogelijkheden zijn voor professionals die gewichtsneutraal willen gaan werken of dat al doen. Dit gratis webinar is naast interessant voor diëtisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten ook zeer relevant voor onder andere fysiotherapeuten, verloskundigen, praktijkondersteuners, huisartsen en diabetes verpleegkundigen.

Onze gezondheidszorg is in de regel enorm gewichtsgecentreerd; dat wil zeggen dat we inzetten op gewichtsverlies in de hoop op gezondheidswinst, het voorkomen van gezondheidsproblemen en/of de vermindering van klachten. Zeer zelden bereiken we daarmee echter ook op de langere termijn het gewenste resultaat, omdat het merendeel van de mensen die afvalt ook weer aankomt. Wanneer we gewichtsneutraal gaan werken en inzetten op veranderingen in gezondheidsgedrag en echte zelfzorg in de bredere zin van het woord, worden daarmee ook op de langere termijn blijvende resultaten geboekt.

Als gewichtsneutrale Voedingspsycholoog, neem je dan ook graag mee in de wereld van gewichtsneutraal werken.

.

Via deze link kun je het webinar aanvragen en na registratie meteen terugkijken.

.

Dit webinar werd gegeven door Diana van Dijken. Sinds 2015 werkzaam als Voedingspsycholoog, expert in de psychologie van eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf en medeoprichter van Gewichtsneutraal Netwerk Nederland

.

Volg je me al op Facebook en Instagram?

Geverifieerd door MonsterInsights