Contact

Momenteel zit mijn praktijk vol. Vanaf juni 2023 heb ik weer plek voor nieuwe cliënten. Wil jij graag gaan werken aan jouw relatie met eten en jezelf en wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan nu alvast aan voor een persoonlijk traject, om extra wachttijd te voorkomen.

Wil je meteen een vliegende start maken? Dan kun je je aanmelden voor Kickstart je gezonde relatie met eten. Alle informatie daarover vind je hier

Je kunt ook alvast het digitale werkboek aanschaffen waar we mee aan de slag gaan tijdens een persoonlijk traject. De kosten die je daarvoor betaald worden in mindering gebracht op je eerste factuur. Of je kunt per direct aan de slag met de Online Academy waarin je zelfstandig gaat werken aan jouw relatie met eten in een digitale leeromgeving. Alle opdrachten die aan bod komen tijdens een persoonlijk traject en alle informatie die je anders van mij persoonlijk zou ontvangen staan in deze online leeromgeving. Ideaal als je meteen aan de slag wilt en niet wilt wachten tot juni 2023!

Ik kan je ook een andere geschikte coach aanraden als je daarvoor open staat. Neem in dat geval even via het contactformulier contact met me op of kijk alvast eens even op deze pagina.  

Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Dat zijn ook de dagen waarop consulten kunnen worden ingepland en mails worden beantwoord.

Van 1 maart tot 15 mei ben ik beperkt bereikbaar in verband met een sabbatical. Houd rekening met langere wachttijden. 


  Ik wil meer informatieIk wil een kennismaking inplannenIk wil een intakegesprek inplannen

  Adresgegevens

  Diana van Dijken – Voedingspsycholoog
  Hogebrinkerweg 10
  3871 KN Hoevelaken
  Tel: 06 145 06 509
  info@dianavandijken.nl

  De praktijk is gevestigd in Hoevelaken en makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.
  Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je uitstappen bij halte Julianalaan (lijn 102). Het is dan nog ongeveer 5 minuten lopen.

  Beroepsgegevens

  KvK: 62901303
  Vestigingsnr: 000031868142
  BGN registratienummer: 2983
  AGB code: 90109852

  Privacy beleid, Algemene voorwaarden en Levering/retour beleid.