Contact

Momenteel zit de praktijk vol en ben ik genoodzaakt een cliëntenstop in te lassen. Met ingang van eind september heb ik weer plek voor een aantal nieuwe cliënten. Wil jij graag gaan werken aan jouw relatie met eten en jezelf en wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan nu alvast aan voor een persoonlijk traject, om extra wachttijd te voorkomen.

Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kun je gebruik maken van het overbruggingsprogramma. Voor €75,00 ontvang je dan een aantal leerzame opdrachten, tips en trucs om de komende periode te overbruggen en alvast een start te maken aan jouw gezonde relatie met eten en jezelf. 

Wil je daar meer over weten of je alvast aanmelden per eind september? Neem dan vooral even contact met me op via dit formulier.

Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Dat zijn ook de dagen waarop consulten kunnen worden ingepland.


Ik wil meer informatieIk wil een kennismaking inplannenIk wil een intakegesprek inplannen

Adresgegevens

Diana van Dijken – Voedingspsycholoog
Hogebrinkerweg 10
3871 KN Hoevelaken
Tel: 06 145 06 509
info@dianavandijken.nl

Ik ben ook te vinden op Facebook en Instagram.

De praktijk is gevestigd in Hoevelaken en makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.
Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je uitstappen bij halte Julianalaan (lijn 102). Het is dan nog ongeveer 5 minuten lopen.

Beroepsgegevens

KvK: 62901303
Vestigingsnr: 000031868142
BGN registratienummer: 2983