Contact

Momenteel zit de praktijk vol en ben ik genoodzaakt een cliëntenstop in te lassen. Vanaf eind september heb ik weer plek voor een aantal nieuwe cliënten. Wil jij graag gaan werken aan jouw relatie met eten en jezelf en wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan nu alvast aan voor een persoonlijk traject, om extra wachttijd te voorkomen.

Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kun je gebruik maken van een overbruggingsprogramma. Voor €29,00 ontvang je dan een aantal leerzame opdrachten, tips en trucs om de komende periode te overbruggen en alvast een start te maken aan jouw gezonde relatie met eten en jezelf. 

Wil je daar meer over weten of je alvast aanmelden zodra ik weer nieuwe cliënten aanneem? Neem dan vooral even contact met me op via dit formulier.

Je kunt ook alvast het digitale werkboek aanschaffen waar we mee aan de slag gaan tijdens een persoonlijk traject. De kosten die je daarvoor betaald worden in mindering gebracht op je eerste factuur. Of je kunt meteen aan de slag met de Online Academy waarin je zelfstandig gaat werken aan jouw relatie met eten in een digitale leeromgeving. 

Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Dat zijn ook de dagen waarop consulten kunnen worden ingepland en mails worden beantwoord.


  Ik wil meer informatieIk wil een kennismaking inplannenIk wil een intakegesprek inplannen

  Adresgegevens

  Diana van Dijken – Voedingspsycholoog
  Hogebrinkerweg 10
  3871 KN Hoevelaken
  Tel: 06 145 06 509
  info@dianavandijken.nl

  De praktijk is gevestigd in Hoevelaken en makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.
  Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je uitstappen bij halte Julianalaan (lijn 102). Het is dan nog ongeveer 5 minuten lopen.

  Beroepsgegevens

  KvK: 62901303
  Vestigingsnr: 000031868142
  BGN registratienummer: 2983
  AGB code: 90109852

  Privacy beleid, Algemene voorwaarden en Levering/retour beleid.