Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Contact

Momenteel zit mijn praktijk vol. Vanaf medio september 2024 heb ik weer plek voor nieuwe cliënten. Wil jij graag gaan werken aan jouw relatie met eten en jezelf en wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan nu alvast aan voor een persoonlijk traject, om extra wachttijd te voorkomen.

Wil je meteen een vliegende start maken? Dan kun je je aanmelden voor Kickstart je gezonde relatie met eten. Alle informatie daarover vind je hier

Je kunt ook alvast het digitale werkboek aanschaffen waar we mee aan de slag gaan tijdens een persoonlijk traject. De kosten die je daarvoor betaald worden in mindering gebracht op je eerste factuur. Of je kunt per direct aan de slag in de Anti-dieetclub waarin je zelfstandig gaat werken aan jouw relatie met eten in een digitale leeromgeving. Alle opdrachten die aan bod komen tijdens een persoonlijk traject en alle informatie die je anders van mij persoonlijk zou ontvangen staan in deze online leeromgeving. Ideaal als je meteen aan de slag wilt en niet wilt wachten tot er weer plek is! 

Ik kan je ook een andere geschikte coach aanraden als je daarvoor open staat. Neem in dat geval even contact met me op of kijk alvast eens even op deze pagina.  

Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Dat zijn ook de dagen waarop consulten kunnen worden ingepland en mails worden beantwoord.

Vanwege problemen met spam, kun je niet langer een contactformulier invullen. Kom je graag in contact stuur dan vooral een mail naar info@dianavandijken.nl.

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe afleveringen van de podcast en interessante content? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Adresgegevens

Diana van Dijken – Voedingspsycholoog
Hogebrinkerweg 10
3871 KN Hoevelaken
Tel: 06 145 06 509
info@dianavandijken.nl

De praktijk is gevestigd in Hoevelaken en makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.
Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je uitstappen bij halte Julianalaan (lijn 102). Het is dan nog ongeveer 5 minuten lopen.

Beroepsgegevens

KvK: 62901303
Vestigingsnr: 000031868142
BGN registratienummer: 2983
AGB code: 90109852

Privacy beleid, Algemene voorwaarden en Levering/retour beleid.

Geverifieerd door MonsterInsights