Contact

Momenteel zit de praktijk vol en ben ik genoodzaakt een cliëntenstop in te lassen. Met ingang van januari heb ik weer plek voor een aantal nieuwe cliënten. Wil jij graag gaan werken aan jouw relatie met eten en jezelf en wil je verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan nu alvast aan voor een persoonlijk traject, om extra wachttijd te voorkomen.

Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kun je gebruik maken van een overbruggingsprogramma. Voor €79,00 ontvang je dan een aantal leerzame opdrachten, tips en trucs om de komende periode te overbruggen en alvast een start te maken aan jouw gezonde relatie met eten en jezelf. 

Wil je daar meer over weten of je alvast aanmelden per januari? Neem dan vooral even contact met me op via dit formulier.

Je kunt ook alvast het digitale werkboek aanschaffen waar we mee aan de slag gaan tijdens een persoonlijk traject. De kosten die je daarvoor betaald (€9,95) worden in mindering gebracht op je eerste factuur. 

Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Dat zijn ook de dagen waarop consulten kunnen worden ingepland.


Ik wil meer informatieIk wil een kennismaking inplannenIk wil een intakegesprek inplannen

Adresgegevens

Diana van Dijken – Voedingspsycholoog
Hogebrinkerweg 10
3871 KN Hoevelaken
Tel: 06 145 06 509
info@dianavandijken.nl

De praktijk is gevestigd in Hoevelaken en makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.
Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je uitstappen bij halte Julianalaan (lijn 102). Het is dan nog ongeveer 5 minuten lopen.

Beroepsgegevens

KvK: 62901303
Vestigingsnr: 000031868142
BGN registratienummer: 2983