Gratis – freebies

Ben jij op zoek naar wat gratis inspiratie, tips of informatie? Of wil jij kennismaken met mijn methode en werkwijze? Dat kan! Scroll vooral eens door de mogelijkheden en bekijk wat je gratis kunt downloaden, aanschaffen of doen.

.

checklist

Gedragsveranderings-
checklist

Wil jij graag iets veranderen aan je eetgedrag? En ben je resultaat gericht? Dan is deze gratis gedragsveranderingschecklist heel handig om in kaart te brengen hoe het gaat. Maak de checklist persoonlijk door het gedrag dat jij belangrijk vindt en waar jij aan wilt werken in te vullen en vervolgens per dag bij te houden of je inderdaad dat gedrag in de praktijk hebt gebracht.

Welk gedrag wil jij veranderen de komende tijd? Hoe wil jij je gedragen? Maak het meetbaar en inzichtelijk voor jezelf, met behulp van deze gratis checklist.

.

Test hoe gezond jouw relatie met eten is

Hoe gezond is jouw relatie met eten? Ontdek het met deze gratis test. Doe nu de test en lees daarna meteen wat jouw score betekent!

.

Gratis mini cursus Bevrijd van eetbuien

Meld je nu aan voor deze gratis cursus waarin we 8 dagen lang gaan werken aan jouw eetbuien, de werkelijke oorzaken en de beste oplossingen.

Doe je mee?

.

Corona special

Deze Corona special is voor iedereen die wel wat extra informatie en inspiratie kan gebruiken om er ondanks de lockdown en de Corona crisis toch nog wat van te maken. Want de kans op zelfmedelijden, stress, onrust en onzekerheid ligt wel echt op de loer nu het allemaal al zo lang duurt.

Wil jij deze Corona special meteen in je mailbox ontvangen? Download hem dan nu en ontvang hem helemaal gratis

.

Gratis introductieles

Meld je nu aan voor de gratis introductieles van de Online Academy Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf. Na de gratis introductieles kun je besluiten of je aan de slag wilt gaan in de Online Academy om te gaan werken aan jouw relatie met eten en jezelf. Je zit nergens aan vast en kunt geheel vrijblijvend de introductieles volgen.

Meer informatie over de Online Academy Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf vind je hier.

.

Gratis module eetgedrag

Ben je gewichtsconsulent, diëtiste of leefstijlcoach, vraag dan nu de gratis module aan uit de Online Academy Psychologie van Eetgedrag. Na de gratis module over het ontstaan van eetgedrag kun je besluiten of je aan de slag wilt gaan in de Online Academy om je te verdiepen in de psychologie van eetgedrag. Je zit nergens aan vast en kunt geheel vrijblijvend de eerste module volgen.

Meer informatie over de Online Academy Psychologie van Eetgedrag vind je hier.