Gratis – freebies

Ben jij op zoek naar wat gratis inspiratie, tips of informatie? Of wil jij kennismaken met mijn methode en werkwijze? Dat kan! Scroll vooral eens door de mogelijkheden en bekijk wat je gratis kunt downloaden, aanschaffen of doen.

.

checklist

Gedragsveranderingschecklist

Wil jij graag iets veranderen aan je eetgedrag? En ben je resultaat gericht? Dan is deze gratis gedragsveranderingschecklist heel handig om in kaart te brengen hoe het gaat. Maak de checklist persoonlijk door het gedrag dat jij belangrijk vindt en waar jij aan wilt werken in te vullen en vervolgens per dag bij te houden of je inderdaad dat gedrag in de praktijk hebt gebracht.

Welk gedrag wil jij veranderen de komende tijd? Hoe wil jij je gedragen? Maak het meetbaar en inzichtelijk voor jezelf, met behulp van deze gratis checklist.

.

Test hoe gezond jouw relatie met eten is

Hoe gezond is jouw relatie met eten? Ontdek het met deze gratis test. Doe nu de test en lees daarna meteen wat jouw score betekent!

.

Gratis introductieles

Meld je nu aan voor de gratis introductieles van de Online Academy Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf. Na de gratis introductieles kun je besluiten of je aan de slag wilt gaan in de Online Academy om te gaan werken aan jouw relatie met eten en jezelf. Je zit nergens aan vast en kunt geheel vrijblijvend de introductieles volgen.

Meer informatie over de Online Academy Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf vind je hier.

.

Gratis webinar

In dit gratis webinar leg ik je meer uit over wat een gezonde relatie met eten en jezelf nu eigenlijk inhoudt, waarom het zo belangrijk is om in te zetten op die relatie i.p.v. op afvallen, minder snoepen of gezonder eten en wat dan wel effectief is als jij de regie op je eetgedrag terug wilt pakken.

Via deze link kun je het webinar aanvragen en na registratie meteen terugkijken

.

Gratis module eetgedrag

Ben je gewichtsconsulent, diëtiste of leefstijlcoach, vraag dan nu de gratis module aan uit de Online Academy Psychologie van Eetgedrag. Na de gratis module over het ontstaan van eetgedrag kun je besluiten of je aan de slag wilt gaan in de Online Academy om je te verdiepen in de psychologie van eetgedrag. Je zit nergens aan vast en kunt geheel vrijblijvend de eerste module volgen.

Meer informatie over de Online Academy Psychologie van Eetgedrag vind je hier.

.

Gratis webinar

Ben jij gewichtsconsulent, diëtist, leefstijlcoach of voedingscoach en wil jij je cliënten begeleiden in blijvende gedragsverandering? Dan is dit gratis webinar over de psychologie van eetgedrag echt iets voor jou. Want om tot blijvende gedragsverandering te komen is er meer nodig dan een gedegen motivatie en ook zeker meer dan voedingsadvies. In dit gratis webinar vertel ik je wat er dan wel nodig is, zodat ook jij je cliënten hier op een gedegen manier in kunt begeleiden.

Via deze link kun je het webinar aanvragen en na registratie meteen terugkijken.