Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Gratis – freebies

Ben jij op zoek naar wat gratis inspiratie, tips of informatie? Of wil jij kennismaken met mijn methode en werkwijze? Dat kan! Scroll vooral eens door de mogelijkheden en bekijk wat je gratis kunt downloaden, aanschaffen of doen.

.

Ik doe wat ik wil

Ik doe wat ik wil lijst

To do lijstjes maken we allemaal wel eens, maar een lijstje maken met de dingen die we willen doen is minder gebruikelijk. Met deze prachtig vormgegeven Ik doe wat ik wil lijst kun je per dag op papier zetten wat je wilt doen, wat je eens een dagje niet gaat doen, waar je blij van wordt en wat je jezelf gunt.

Download nu gratis en ga er meteen mee aan de slag.

Wallpapers voor je telefoon

Kun jij wel een fijne, liefdevolle reminder gebruiken om jezelf eraan te herinneren stil te staan bij je eigen behoeftes of jezelf serieus te nemen? Of heb je het af en toe nodig om eraan herinnerd te worden dat je goed genoeg bent en er mag zijn precies zoals je bent? Download dan nu deze gratis wallpapers als achtergrond voor je telefoon.

Gedragsveranderingschecklist

Wil jij graag iets veranderen aan je eetgedrag? En ben je resultaat gericht? Dan is deze gratis gedragsveranderingschecklist heel handig om in kaart te brengen hoe het gaat. Maak de checklist persoonlijk door het gedrag dat jij belangrijk vindt en waar jij aan wilt werken in te vullen en vervolgens per dag bij te houden of je inderdaad dat gedrag in de praktijk hebt gebracht.

Welk gedrag wil jij veranderen de komende tijd? Hoe wil jij je gedragen? Maak het meetbaar en inzichtelijk voor jezelf, met behulp van deze gratis checklist.

Test hoe gezond jouw relatie met eten is

Hoe gezond is jouw relatie met eten? Ontdek het met deze gratis test. Doe nu de test en lees daarna meteen wat jouw score betekent!

Gratis webinar

In dit gratis webinar leg ik je meer uit over wat een gezonde relatie met eten en jezelf nu eigenlijk inhoudt, waarom het zo belangrijk is om in te zetten op die relatie i.p.v. op afvallen, minder snoepen of gezonder eten en wat dan wel effectief is als jij de regie op je eetgedrag terug wilt pakken.

Via deze link kun je het webinar aanvragen en na registratie meteen terugkijken

Gratis sessie over omgaan met “verleidingen”

In deze live sessie van de Anti-dieetclub die je nu eenmalig gratis terug kunt kijken, leg ik je meer uit over hoe je om kunt gaan met “verleidingen” want dat is iets waar veel vrouwen mee struggelen.  

Ik geef je in dit webinar graag wat tips om meer rust rondom eten te ervaren.

Via deze link kun je het webinar aanvragen en na registratie meteen terugkijken.

Voor professionals

Gratis module eetgedrag

Ben je gewichtsconsulent, diëtiste of leefstijlcoach, vraag dan nu de gratis module aan uit de Online Academy Psychologie van Eetgedrag. Na de gratis module over het ontstaan van eetgedrag kun je besluiten of je aan de slag wilt gaan in de Online Academy om je te verdiepen in de psychologie van eetgedrag. Je zit nergens aan vast en kunt geheel vrijblijvend de eerste module volgen.

Meer informatie over de Online Academy Psychologie van Eetgedrag vind je hier.

Gratis webinar Psychologie van eetgedrag

Ben jij gewichtsconsulent, diëtist, leefstijlcoach of voedingscoach en wil jij je cliënten begeleiden in blijvende gedragsverandering? Dan is dit gratis webinar over de psychologie van eetgedrag echt iets voor jou. Want om tot blijvende gedragsverandering te komen is er meer nodig dan een gedegen motivatie en ook zeker meer dan voedingsadvies. In dit gratis webinar vertel ik je wat er dan wel nodig is, zodat ook jij je cliënten hier op een gedegen manier in kunt begeleiden.

Via deze link kun je het webinar aanvragen en na registratie meteen terugkijken.

Gratis webinar Gewichtsneutraal werken voor professionals

Werk jij als professional in de gezondheidszorg, paramedische zorg of begeleid je mensen in leefstijlveranderingen of ander gezondheidsgedrag en ben je benieuwd naar wat gewichtsneutraal werken nu eigenlijk inhoudt? Dan is dit gratis webinar echt iets voor jou. 

Via deze link kun je het webinar aanvragen en na registratie meteen terugkijken.

Geverifieerd door MonsterInsights