De Anti-dieet podcast

Dit is de Anti-dieet podcast, de podcast voor vrouwen die klaar zijn met lijnen en diëten en nu eindelijk een gezonde relatie met eten en zichzelf willen ontwikkelen. Als Voedingspsycholoog heb ik al honderden vrouwen mogen begeleiden op hun reis naar meer rust rondom eten. In deze podcast neem ik ook jou mee op deze reis. 

Ik ga het hebben over wat een gezonde relatie met eten eigenlijk inhoud, wat deze gezonde relatie met eten in de weg staat én hoe je deze stap voor stap kunt gaan ontwikkelen. Maar daarnaast ga ik het ook hebben over de dieetcultuur over het geldende schoonheidsideaal, jouw zelfbeeld, zelfliefde en zelfacceptatie en over hoe jij jezelf kunt losmaken uit de dieetcultuur.

.

Podcasts waar ik te gast was

Ik was te gast in de studio van NPO radio 1 bij Mai Verbij om te praten over de body-positivity movement, de dieetcultuur en hoe social media invloed kan hebben op je zelfbeeld. 

.

Ik ging in gesprek met Bart en Arnoud over emotie eten, wanneer we geneigd zijn te eten uit emoties en wat dan wel een effectieve manier is om om te gaan met je eigen emoties.

.

Ik mocht meewerken aan de verhalende podcast van Kamiel Visser over de mentale impact van een maagverkleining.

.

Ik ging in gesprek met Bart en Arnoud over de verschillende soorten eetbuien waar je last van kunt hebben en wat je daaraan kunt doen.

.

Volg je me al op Facebook en Instagram?