Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

De Anti-dieet podcast

Dit is de Anti-dieet podcast, de podcast voor vrouwen die klaar zijn met lijnen en diëten en nu eindelijk een gezonde relatie met eten en zichzelf willen ontwikkelen. Als Voedingspsycholoog heb ik al honderden vrouwen mogen begeleiden op hun reis naar meer rust rondom eten. In deze podcast neem ik ook jou mee op deze reis. 

Ik ga het hebben over wat een gezonde relatie met eten eigenlijk inhoud, wat deze gezonde relatie met eten in de weg staat én hoe je deze stap voor stap kunt gaan ontwikkelen. Maar daarnaast ga ik het ook hebben over de dieetcultuur over het geldende schoonheidsideaal, jouw zelfbeeld, zelfliefde en zelfacceptatie en over hoe jij jezelf kunt losmaken uit de dieetcultuur.

.

.

Volg je me al op Facebook en Instagram?

Geverifieerd door MonsterInsights