Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Intuïtief eten voor kinderen

“Zien eten, doet eten” is wat ons jaren is voorgehouden. Maar zo simpel is het niet. En je kids op een relaxte manier leren omgaan met lekkers is dat ook niet. Vooral niet als je zelf een moeizame relatie met eten hebt of als je kind op de peuterspeelzaal, basisschool of middelbare leert dat snoep slecht is en dat je er vooral niet te veel van moet eten.

Veel van mijn cliënten hebben kinderen en geven aan het best ingewikkeld te vinden om er relaxed in te staan als het gaat om eten, lekkers en hun kids. Moeten ze regels invoeren of afspraken maken? Moeten ze het helemaal loslaten en het dan maar oké vinden dat hun dochtertje van 2 geen fruit wil eten, maar wel koekjes? Dat hun 6 jarige zoon alleen maar chocoladepasta op brood wil eten en niets hartigs? Of dat hun dochter van 13 de hele dag loopt te snoepen? En wat als kinderen vragen hebben over of kaas wel gezond genoeg is, of ze dik worden van patat of dat het erg is dat ze wat zijn aangekomen? 

Ik snap die vragen, twijfels en soms zelfs innerlijke strijd over wat te doen of wat te zeggen. Ik heb er zelf ook 3 rondlopen en ik ben enorm blij dat ik zoveel kennis in huis heb over intuïtief eten, wat een gezonde relatie met eten nu eigenlijk inhoudt, de impact die eten echt heeft op de gezondheid èn over de ontwikkeling die kinderen doorlopen in hun eetgedrag, relatie met eten en de relatie met hun lichaam. Daardoor kan ik er heel relaxed in staan en doen mijn kinderen dat ook. En die ontspannen houding gun ik elke ouder. 

Cursus intuïtief eten voor kinderen

Op veler verzoek zal ik dit najaar dan ook een cursus lanceren over intuïtief eten voor kinderen. Want hoe voed je je kinderen nu op als intuïtieve eters? Hoe zorg je ervoor dat ze een gezonde relatie met eten èn met hun lijf ontwikkelen (of behouden)? En hoe haak je op een fijne manier in op de fase waarin ze zich bevinden qua ontwikkeling, zodat wat je ze probeert te leren ook aanslaat? Het wordt een cursus vol informatie, praktische handvatten en tools, waarin ik je stap voor stap meeneem. 

Deze cursus is geschikt voor ouders en verzorgers, maar ook voor professionals die werken met kinderen. En dan niet alleen voor diëtisten en coaches, maar ook voor mensen die werkzaam zijn op een school, kinderdagverblijf of de BSO en andere zorgverleners. 

Gun jij je kinderen een relaxte relatie met eten en hun lijf en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan nu aan.

Investering

Je investering is €79 voor een cursus van 5 weken inclusief materialen en een afsluitende Q&A sessie van 60 minuten. Sta je op de maillijst van de nieuwsbrief dan ontvang je op 8 juli een toffe aanbieding, waarmee je een hele mooie korting ontvangt. Sta je nog niet op de maillijst, meld je dan hier aan.

.

.

De cursus gaat in week 43 van start en in week 48 sluiten we af met een live online Q&A waarin je al je vragen kunt stellen. Wie weet tot dan? 

.

Deze cursus is ontwikkeld door Diana van Dijken – Voedingspsycholoog  Expert in de Psychologie van Eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf.

Volg je me al op Facebook en Instagram

Geverifieerd door MonsterInsights