Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Mentorship

Staat in jouw praktijk het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten centraal, maar merk je dat je vastloopt? Wil je de principes van Intuitief Eten in jouw praktijk in gaan zetten, maar weet je niet zo goed hoe je dat dan moet doen? Merk je dat je behoefte hebt aan een professional die daarin met je meedenkt, je handvatten kan bieden of je een programma structuur kan aanreiken? Ben je net een eigen praktijk gestart en weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al langere tijd een eigen praktijk, maar is deze nog niet zo succesvol als je zou willen? Dan is mijn mentorship programma misschien wel wat voor jou.

In mijn mentorship programma neem ik jou onder mijn hoede en gaan we samen werken aan jouw praktijk. Ik bied verschillende mogelijkheden aan van een losse mentorship call tot een all-in mentorship. We starten altijd met een gratis en vrijblijvende kennismaking van 30 minuten.

All-in mentorship

Een dag van 9.30 uur tot 16.30 uur waarbij je aan het einde van de dag afhankelijk van je vraagstelling met bijvoorbeeld een volledige programma structuur de deur uitgaat of een helder bedrijfsplan. Voorafgaand aan de mentorship dag ga je al aan de slag met voorbereidende opdrachten en tijdens de dag werken we aan die onderwerpen die voor jou het meest relevant zijn.

Daarna vindt er gedurende 1 jaar elke maand een call van 60 minuten plaats om te sparren, te overleggen of specifieke vragen beantwoord te krijgen. Onderwerpen die in deze calls onder andere aan bod kunnen komen zijn je ideale klant/cliënt, zichtbaarheid, social media content, werken aan je expertstatus en je ontwikkeling als coach.

Je investering voor het all-in mentorship bedraagt €1500 exclusief btw. 

Mentorship dag

Een dag van 9.30 uur tot 16.30 uur waarbij je aan het einde van de dag afhankelijk van je vraagstelling met bijvoorbeeld een volledige programma structuur de deur uitgaat of een helder bedrijfsplan. Voorafgaand aan de mentorship dag ga je al aan de slag met voorbereidende opdrachten en tijdens de dag werken we aan die onderwerpen die voor jou het meest relevant zijn.

Je investering voor deze mentorship dag bedraagt €600 exclusief btw. 

Losse mentorship calls

Sessies van 1 uur om te sparren, te overleggen of specifieke vragen beantwoord te krijgen. Onderwerpen die in deze calls onder andere aan bod kunnen komen zijn je ideale klant/cliënt, zichtbaarheid, social media content, werken aan je expertstatus en je ontwikkeling als coach.

Je investering voor een losse call bedraagt €100 exclusief btw. 

Waarom een mentorship?

Omdat het heel fijn kan zijn als een ervaren professional met je meedenkt, meekijkt en soms wat sturing kan geven. En een ervaren professional ben ik zeker. Ik heb al jaren een goedlopende praktijk als Voedingspsycholoog, heb mijn eigen methodiek ontwikkeld, ben supervisor van de leukste werkgroep van Nederland en mag jaarlijks heel veel professionals opleiden in de psychologie van eetgedrag en gewichtsneutraal werken. Maar daarnaast ben ik van oorsprong opgeleid tot Arbeid- en Organisatie Psycholoog en heb ik dus ook heel veel kennis in huis over bedrijfsvoering, gezond werken en de balans tussen werk en privé goed houden. En ten slotte heb ik me ook uitgebreid verdiept in marketing psychologie wat met een eigen praktijk enorm waardevol blijkt te zijn.

Denk je dat een mentorship iets voor jou zou kunnen zijn? Stuur me dan een mailtje op info@dianavandijken.nl voor meer informatie of om meteen een gratis en vrijblijvende kennismaking in te plannen.

.

Ik ben Diana van Dijken. Sinds 2015 werkzaam als Voedingspsycholoog en expert in de psychologie van eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf. 

.

Volg je me al op Facebook en Instagram?

Geverifieerd door MonsterInsights