Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Mini trajecten

Ben je (nog) niet toe aan een langdurig en uitgebreid traject, maar wil je wel met jezelf aan de slag? Dan zijn deze mini trajecten die je geheel zelfstandig volgt in mijn Online Academy misschien wel wat voor jou.

Goed voor jezelf zorgen traject.

Wil jij beter voor jezelf gaan zorgen? Zou je eigenlijk wel wat gezonder willen gaan leven? Net even wat minder willen snoepen? Meer willen gaan bewegen? Vroeger naar bed willen gaan? Een betere balans willen creëren in werk en privé? Neem je jezelf steeds voor dat ook te doen, maar doe je het niet? Dan is dit traject echt wat voor jou.

In 4 weken leg je een basis in het beter voor jezelf zorgen en het leren herkennen van alle gedachten, situaties en omstandigheden die je daarbij in de weg staan. Er wordt steeds een link gelegd naar eetgedrag, ik ben immers Voedingspsycholoog en begeleid vrouwen op weg naar een gezonde relatie met eten en zichzelf.

Bikini challenge.

Voel jij je onzeker in je bikini, badpak, korte broek of zomerjurkje? Dan heeft dat weinig te maken met je figuur, je gewicht of je kledingmaat en alles met je eigen gedachten. Daarom heb ik de Bikini challenge geschreven, waarin je aan de slag gaat met de gedachten die jou ervan weerhouden te stralen in je bikini.

In 5 lessen ga je aan de slag met al die gedachten die jou ervan weerhouden tevreden te zijn met je eigen lijf, zodat je een betere relatie leert ontwikkelen met jezelf.

Bevrijd van eetbuien.

Heb jij last van eetbuien? Snoep of snack je meer dan je eigenlijk zou willen? Heb je geen idee waarom jij eigenlijk eetbuien hebt of heb je wel een idee maar kom je er gewoon niet vanaf? Dan is Bevrijd van eetbuien echt wat voor jou!

In 8 lessen leer je onderscheid maken in de verschillende soorten eetbuien, de oorzaken en de oplossingen. En nee, dat zijn geen quick-fix oplossingen die voor iedereen hetzelfde zijn. Dus je zult zelf ook aan de bak moeten. Maar hé, als jij echt klaar bent met die eetbuien, dan ben je toch zeker ook klaar om daar wat aan te gaan doen? 

Geverifieerd door MonsterInsights