Bikini challenge

Voel jij je onzeker in je bikini, badpak, korte broek of zomerjurkje? Dan heeft dat weinig te maken met je figuur, je gewicht of je kledingmaat en alles met je eigen gedachten. Daarom heb ik dit jaar de Bikini challenge gelanceerd, waarin we aan de slag gaan met de gedachten die jou ervan weerhouden te stralen in je bikini.

Want hoe jij jezelf ziet heeft veel meer te maken met je gedachten, dan met je lichaam. Denk je nu echt dat alle in jouw ogen “slankere” vrouwen tevreden zijn met hun lichaam? Dat alle “slanke” vrouwen zelfverzekerd zijn en stralend over het strand lopen? Natuurlijk niet… Er zijn net zoveel “slanke” onzekere vrouwen als dat er “stevigere” onzekere vrouwen zijn. En er zijn net zoveel “stevigere” vrouwen die super zelfverzekerd zijn en tevreden zijn met zichzelf, als dat er “slanke” vrouwen zijn die zich zo voelen.

Je onzeker voelen over je lichaam heeft oprecht heel weinig te maken met je lichaam, je figuur of je gewicht en alles met hoe jij naar jezelf kijkt. Met je gedachten dus. En je gedachten gaan niet veranderen door met je lichaam aan de slag te gaan. Je gedachten gaan pas veranderen als je met je gedachten aan de slag gaat. Ze leert begrijpen en interpreteren en leert zien wanneer je je wel en wanneer je je juist niet zou moeten laten leiden door die gedachten. En dat is precies wat in deze Bikini challenge centraal staat. 

In 5 lessen ga je aan de slag met de gedachten die jou ervan weerhouden te stralen in je bikini. Zodat je dat volgende zomer wel zult doen! Doe je mee? Meld je dan nu meteen aan. Voor slechts €5,00 ontvang je toegang tot de Online Academy en kun je meteen aan de slag met de eerste les.

.

.

Recencies.

Ellen: Ik vind het een hele waardevolle stap op weg naar houden van mezelf. Ik heb ontdekt dat al het mooie in het leven draait om liefde, en bij mij moet het beginnen bij zelfliefde. Dat ga ik leren en dit draagt daaraan bij. Heel waardevol. Dankjewel Diana en ik wens je een heerlijke zomer toe!

Dianne: Ik vind het hele waardevolle info en opdrachten, leuk om te doen en soms ook erg moeilijk! Dat was voor mij een teken dat er nog best veel werk aan de winkel is. Het is fijn om met jezelf bezig te zijn, maar dan op een veel positievere manier en met aandacht voor de weg die je aflegt.

Carola: Het is zo liefdevol geschreven. Alleen het lezen ervan geeft al een zucht van verlichting.

Bianca: Deze challenge heeft me andere inzichten gegeven. Heb nog wel wat werk aan de winkel. Maar merk dat ik nu al anders kijk naar mezelf in kleding. Hoop dat andere vrouwen hierdoor geïnspireerd worden ook anders naar zichzelf te leren kijken.

Mieke: Echt fijn om deze bikini challenge te hebben gevolgd. In plaats van de focus op het lichaam dat ‘moet’ afvallen nu de zomer er aan komt, naar de focus op mijn waarde (innerlijk) voor wie ik ben voor mijn omgeving en wat ik belangrijk vind aan mijn omgeving. En dat is dus niet dat mijn omgeving een plat buikje heeft 😉

Deze challenge is ontwikkeld en uitgevoerd door Diana van Dijken – Voedingspsycholoog