Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Goed voor jezelf zorgen

Het Goed voor jezelf zorgen traject is opgenomen in de Anti-dieetclub. Aanmelden voor Goed voor jezelf zorgen is niet meer mogelijk.

Wil jij beter voor jezelf gaan zorgen? Zou je eigenlijk wel wat gezonder willen gaan leven? Net even wat minder willen snoepen? Meer willen gaan bewegen? Vroeger naar bed willen gaan? Een betere balans willen creëren in werk en privé? Neem je jezelf steeds voor dat ook te doen, maar doe je het niet? Dan is dit traject echt wat voor jou.

In 4 weken leg je een basis in het beter voor jezelf zorgen en het leren herkennen van alle gedachten, situaties en omstandigheden die je daarbij in de weg staan. Er wordt steeds een link gelegd naar eetgedrag, ik ben immers Voedingspsycholoog en begeleid vrouwen op weg naar een gezonde relatie met eten en zichzelf.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.

  • Wat is goed voor jezelf zorgen?
  • Wat weerhoudt je ervan om dat te doen?
  • Wat heb je nodig om beter voor jezelf te zorgen?
  • Op een effectieve manier om leren gaan met gedachten.
  • Op een effectieve manier om leren gaan met emoties.
  • Zelfacceptatie en zelfcompassie.

Dus wil jij nu eindelijk wel goed voor jezelf gaan zorgen? Start dan nu met dit traject en ervaar het verschil! Door stapsgewijs met de opdrachten uit dit traject aan de slag te gaan zul je ervaren dat jij weer de regie krijgt over de gedachten, situaties en omstandigheden die je in de weg staan bij het goed voor jezelf zorgen.

Dus wat je ook wilt veranderen aan je gedrag, met dit traject leg je een stabiele basis om dat ook daadwerkelijk te gaan doen.

Geverifieerd door MonsterInsights