Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Werken aan waarde

Werken aan waarde is nu opgenomen in de Anti-dieetclub. Aanmelden voor alleen Werken aan waarde is niet meer mogelijk.

Wil jij je eindelijk goed genoeg voelen, je minder aantrekken van de meningen van anderen en ontdekken waar jij voor staat? Dan is dit traject echt wat voor jou! In het kort draait Werken aan waarde om het verkrijgen van meer zelfWAARDE, leren kiezen waar jij WAARDE aan wilt hechten en ontdekken wat jouw WAARDES zijn. 

Het is een thema dat bij veel vrouwen speelt: je niet goed genoeg voelen. Sterker nog, vrijwel elke vrouw heeft er onder bepaalde omstandigheden wel eens last van. Maar wanneer het een overtuiging is die je op veel vlakken in je leven in de weg staat en je ook echt belemmerd, dan is het belangrijk deze overtuiging aan te pakken. Want ook jij bent echt goed genoeg zoals je bent!

Je druk maken over wat iemand anders van je zou kunnen vinden is begrijpelijk en elke vrouw vraagt zich dat wel eens af. Maar als je je daardoor anders gaat gedragen dan je eigenlijk zou willen en de mening van die ander belangrijker vindt dan je eigen mening, dan is er werk aan de winkel. Want wat jij ergens van vindt is toch echt belangrijker. 

Soms weet je alleen even niet zo goed wat je belangrijk vindt. Waar je nu eigenlijk voor staat en wie je nu echt bent. En dan is het lastig om je goed genoeg te voelen en je niets aan te trekken van de meningen van anderen. En daarom is het belangrijk te onderzoeken waar je voor staat, zodat je dat weet en uit kunt dragen. 

Deze thema’s komen alledrie aan bod in het online traject Werken aan waarde, zodat je na dit traject niet alleen weet dat je goed genoeg bent, maar het ook voelt. Je je niet meer laat leiden door wat andere mensen van je zouden kunnen denken, maar door je eigen mening. En je helder hebt wie jij bent en waar je voor staat.

Werken aan waarde is een zelfstandig traject dat draait in mijn Online Academy. 10 weken lang komt er elke week een les vrij waar je mee aan de slag gaat. Elke les bevat informatie, zodat je meer inzicht krijgt in het thema dat die week centraal staat en opdrachten, zodat je ook echt aan het werk wordt gezet.

.

Dit traject is ontwikkeld en vormgegeven door Diana van Dijken – Voedingspsycholoog 

Geverifieerd door MonsterInsights