Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Aanwezig in de media

In de afgelopen jaren heb ik heel regelmatig mee mogen werken aan prachtige publicaties en artikelen, was ik te gast bij radio programma’s of deed ik korte tv optredens. En in 2024 werd ik zelfs genomineerd voor de Vrouw in de Media Awards provincie Gelderland voor 2023. Op deze pagina vind je mijn meest recente publicaties en media optredens.

.

April 2024, BNNVARA – Kassa

Ik mocht meewerken aan het feiten en fabel dossier “Waarom blijf je dooreten van koekjes en chips?”. Benieuwd hoe dat zit? Check dan het dossier via deze link.

April 2024, Editie NL

In het item over nutrient sequencing, mocht ik als expert de psychologische kant van het verhaal toelichten. Je bekijkt de opname via deze link. Het item waar ik aan heb meegewerkt begint bij 7:47.

Februari 2024, A1 Mediagroep – De Ondernemer

Samen met Larinda Bok en Janneke van Heugten mocht ik aanschuiven bij het radio programma De Ondernemer om te praten over mijn ondernemerschap, om aandacht te vragen voor de negatieve effecten van de dieetcultuur en te praten over mijn nominatie voor de Vrouw in de Media Awards. Je kunt de uitzending hier terugluisteren. Het is de uitzending van De Ondernemer van 20 februari. (En fun fact; voor de aflevering van 27 februari mocht ik aanschuiven als co-presentator!).

Februari 2024, Vriendin

Ik mocht mijn kritische noot plaatsen bij calorieën tellen en het altijd maar inzetten op afvallen i.p.v. op het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf. Het artikel kun je hier lezen.

Februari 2024, Margriet

Ik mocht meewerken aan een artikel over emotie eten en wat helpt als je daar vanaf wilt. Je kunt het artikel hier gratis lezen nadat je een account hebt aangemaakt.

Januari 2024, Quest

Samen met mijn collega Marijke Berkenpas mocht ik meewerken aan een prachtig artikel over Intuïtief Eten. Echt de moeite waard om te lezen! Dat kan hier.

Januari 2024, Libelle Gezond

Ik mocht meewerken aan een artikel voor Libelle Gezond over mindful eten, waarin ik benadrukte dat mindful eten kan bijdragen aan het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf. Voor abonnees is het artikel hier te lezen.

Oktober 2023, Flair

Als expert mocht ik de resultaten van Flairs body enquete interpreteren en duiden. Zo verdrietig dat vrouwen nog steeds zo negatief zijn over hun eigen lichaam… Het artikel lees je hier.

September 2023, Libelle

Ik mocht meewerken aan een artikel over afvallen om mijn kritische noot te plaatsen en te benadrukken dat werken aan een gezonde relatie met eten en jezelf veel interessanter èn gezonder is. Het artikel lees je hier.

Juni 2023, RTL nieuws

Als expert mocht ik mijn kritische noot plaatsen bij de laatste cijfers van het CBS over het stijgende gewicht van jongvolwassenen. Je leest het artikel hier.

Een overzicht tot medio 2023 vind je hier.

Geverifieerd door MonsterInsights