Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Aanwezig in de media

In de afgelopen jaren heb ik heel regelmatig mee mogen werken aan prachtige publicaties en artikelen, was ik te gast bij radio programma’s of deed ik korte tv optredens. Op deze pagina vind je de meest recente publicaties.

.

Januari 2024, Quest

Samen met mijn collega Marijke Berkenpas mocht ik meewerken aan een prachtig artikel over Intuïtief Eten. Echt de moeite waard om te lezen! Dat kan hier.

Januari 2024, Libelle Gezond

Ik mocht meewerken aan een artikel voor Libelle Gezond over mindful eten, waarin ik benadrukte dat mindful eten kan bijdragen aan het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf. Voor abonnees is het artikel hier te lezen.

Oktober 2023, Flair

Als expert mocht ik de resultaten van Flairs body enquete interpreteren en duiden. Zo verdrietig dat vrouwen nog steeds zo negatief zijn over hun eigen lichaam… Het artikel lees je hier.

September 2023, Libelle

Ik mocht meewerken aan een artikel over afvallen om mijn kritische noot te plaatsen en te benadrukken dat werken aan een gezonde relatie met eten en jezelf veel interessanter èn gezonder is. Het artikel lees je hier.

Een overzicht tot medio 2023 vind je hier.

Geverifieerd door MonsterInsights