Gratis webinar – Een gezonde relatie met eten en jezelf

Wil je je strijd met eten loslaten? Genieten van lekker eten zonder je schuldig te voelen of het idee te hebben dat je faalt als je een keer wat lekkers pakt? Wil je meer inzicht in je eetgewoontes en je valkuilen en daar nu eindelijk echt iets aan veranderen? Wil jij de regie terug over je eetgedrag en niet langer het gevoel hebben dat het eten jou de baas is? En ben je klaar met alle wonderdiëten en voedingshypes, die uiteindelijk toch niet blijken te werken of gewoon niet bij jou passen? Dan is het tijd om het over een andere boeg te gooien en te gaan werken aan je relatie met eten en jezelf. 

In dit gratis webinar leg ik je meer uit over wat zo’n gezonde relatie met eten en jezelf nu eigenlijk inhoudt, waarom het zo belangrijk is om in te zetten op die relatie i.p.v. op afvallen, minder snoepen of gezonder eten en wat dan wel effectief is als jij de regie op je eetgedrag terug wilt pakken.

Planning

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 27 september van 13 tot 14 uur.

Het webinar wordt live gegeven waardoor de mogelijkheid bestaat vragen te stellen via de chat. Kun je niet live aanwezig zijn, dan ontvang je de volgende dag een replay.

Via deze link kun je je gratis aanmelden.

.

.

Dit webinar wordt gegeven door Diana van Dijken – Voedingspsycholoog  Expert in de Psychologie van Eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf.

Volg je me al op Facebook en Instagram