Zelfcompassie en een gezonde leefstijl

Met zelfcompassie op weg naar een gezonde leefstijl

Ben jij erg kritisch over je lijf en/of je gedrag? Ben je geneigd extra streng voor jezelf te zijn, wanneer je een keer ongezond of teveel hebt gegeten? Straf je jezelf dan wel eens door de dagen erna nog strengere eisen aan jezelf te stellen? Ben je perfectionistisch ingesteld en leg jij de lat altijd net wat te hoog? Dan is het programma Met zelfcompassie op weg naar een gezonde leefstijl echt iets voor jou.

Wat is zelfcompassie?

Zelfcompassie bestaat uit drie elementen, namelijk vriendelijk zijn voor jezelf, erkennen dat je een mens bent met al je plus en minpunten en op een gebalanceerde manier omgaan met je negatieve emoties, gevoelens en gedachten. Wanneer je met zelfcompassie door het leven gaat, zal een gezonde leefstijl je echt minder moeite kosten.

Tijdens dit programma van 10 weken ontdek je stapsgewijs hoe je met zelfcompassie door het leven kunt gaan. We besteden aandacht aan de drie kernelementen van zelfcompassie; vriendelijkheid voor jezelf, erkennen van je menselijkheid en het op een gezonde manier omgaan met negatieve emoties. Deze drie kernelementen vertalen we naar een gezonde leefstijl, een gezond eetpatroon, gezonde eetgewoontes en gezond eetgedrag.

Kun jij ook wel wat zelfcompassie gebruiken of zou je er meer over willen weten en leren? Meld je dan nu aan voor het programma Met zelfcompassie op weg naar een gezonde leefstijl. Wil je eerst nog wat meer lezen over zelfcompassie en een gezonde leefstijl? Lees dan hier het volledige artikel.

Tarieven

Het programma Met zelfcompassie op weg naar een gezonde leefstijl bestaat uit een uitgebreide intake (50-60 minuten), 8 consulten (45 minuten) en een eindgesprek (45 minuten).

De pakketprijs voor dit programma is €650,00

Vaak wordt een deel hiervan vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw heffing.