Voedingspsychologie – De psychologie van eetgedrag.

Basis opleidingsdag in de voedingspsychologie

Wil jij graag meer weten over voedingspsychologie en de psychologie van eetgedrag? Ben je op zoek naar een opleiding in de voedingspsychologie, maar heb je die nog niet kunnen vinden? Dan kun je nu stoppen met zoeken, want sinds januari 2020 organiseer ik als Voedingspsycholoog opleidingsdagen in de psychologie van eetgedrag. Deze dag is geschikt voor gewichtsconsulentes, diëtisten en leefstijlcoaches die zich willen verdiepen in de voedingspsychologie om hun cliënten nog beter te leren begrijpen en te kunnen begeleiden.

Voedingspsychologie

Deze opleidingsdag over voedingspsychologie, draait om de psychologie van eetgedrag. Hoe ontstaat eetgedrag eigenlijk en wat houdt het in stand? Hoe kunnen vastgeroeste patronen worden doorbroken en hoe kun jij je cliënt daarbij begeleiden? Wat is een gezonde relatie met eten en hoe kun je je cliënt helpen deze te ontwikkelen. Allemaal onderwerpen die tijdens deze dag centraal staan.

Als je cliënt vastloopt

Zoals je tijdens je begeleiding ongetwijfeld wel eens zult merken, weten je cliënten op een gegeven moment echt wel wat ze zouden moeten doen, maar lukt het ze lang niet altijd om het ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Dat is dan vaak het gevolg van een verstoorde relatie met eten en daar komt meer bij kijken dan alleen advies en coaching. Het is van belang dat je dan kennis hebt van de psychologie van eetgedrag, zodat je je cliënt kunt helpen bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten. 

Aanmelden

Dus ben jij coach, gewichtsconsulente of diëtist en wil je meer leren over voedingspsychologie, de psychologie van eetgedrag en meer kennis opdoen over gedragsverandering? Meld je dan snel aan voor deze super interessante opleidingsdag die geaccrediteerd is door de BGN voor 3 nascholingspunten. Accreditatie voor diëtisten en leefstijlcoaches is aangevraagd.


Deel met je vrienden!