Q&A voor professionals

Ben jij gewichtsconsulente, diëtiste of coach en zou je wel eens even vrijblijvend met mij willen sparren? Dat kan. Elk kwartaal organiseer ik een online Q&A voor professionals van circa 1,5 uur. Hier kunnen (oud)deelnemers van de Online Academy en de Opleidingsdagen vragen stellen en casuïstiek inbrengen. Maar ook andere professionals zijn van harte welkom ook aan te schuiven en hun vragen te stellen.

De Q&A sessies zijn echt wat voor jou als je vragen hebt over de psychologie van eetgedrag, over wat het ontwikkelen van een gezonde relatie nu eigenlijk inhoudt of als je tegen obstakels aanloopt in daaraan werken met je cliënten. Je kunt voorafgaand aan de Q&A vragen insturen die ik tijdens de Q&A zal behandelen, maar je kunt er ook voor kiezen gewoon mee te luisteren en daar je voordeel mee te doen.

De Q&A sessies duren circa 90 minuten en je kunt ervoor kiezen eenmalig deel te nemen of elk kwartaal aan te haken.

Heb je de Online Academy gevolgd of een Opleidingsdag, dan kun je deelnemen tegen een gereduceerd tarief. Voor slecht €10 kun jij dan al deelnemen aan een Q&A. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode die je van mij hebt ontvangen. Heb je die nog niet, stuur me dan even een mailtje of vul het contactformulier in.

Heb je geen opleiding bij mij gevolgd en wil je wel graag deelnemen? Dan bedragen de kosten voor jou €25 per Q&A.

De geplande data voor 2021 zijn als volgt:
Dinsdag 6 juli van 16 tot 17.30 uur (VOL)
Maandag 11 oktober van 16 tot 17.30 uur (Geannuleerd)

De data voor 2022 worden binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden kan hier.