Psychische begeleiding bij overgewicht en eetproblemen

Psychische begeleiding bij overgewicht en eetproblemen

Bij Voedingsadviescentrum Midden Nederland kunt u terecht voor psychische begeleiding bij overgewicht en uiteenlopende eetproblemen als emotie eten en eetbuien. U wordt begeleid door een Voedingspsycholoog, zodat kennis van gedrag, gevoelens en gewoontes gecombineerd worden met kennis van voeding en diëten. Geen quick-fix oplossing of wonderdiëten, maar samen opzoek naar de oorzaak van uw overgewicht en/of eetprobleem en vervolgens werken aan een gezonde leefstijl en een gezonde relatie met eten.

Het kan wel! U kunt wel afvallen en blijvend slank blijven!

Wilt u ook meer inzicht in de oorzaken van uw overgewicht? Heeft u alle diëten al geprobeerd, maar lijkt niets te werken? Bent u toe aan een blijvende verandering? Dan bent u bij Voedingsadviescentrum Midden Nederland aan het juiste adres.

U bent zoveel meer dan uw eetprobleem!

Wilt u af van uw eetbuien? Wilt u uw emoties leren accepteren? Wilt u meer inzicht in uw gedachten, gevoelens en gewoontes? Wilt u een evenwichtige relatie met eten? De Voedingspsycholoog van Voedingsadviescentrum Midden Nederland helpt u graag verder.

Elke dag biedt nieuwe kansen, dus grijp deze kans zodat het vanaf morgen echt anders wordt.

Neem vrijblijvend contact op met de Voedingspsycholoog van Voedingsadviescentrum Midden Nederland via info@voedingsadviescentrummiddennederland.nl of neem een kijkje op de website: www.voedingsadviescentrummiddennederland.nl.

Deel met je vrienden!