Online begeleiding

Woon je niet in de buurt van Hoevelaken, maar wil je wel graag begeleiding bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten èn jezelf? Dat kan! Klik hier meer informatie over het programma “Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf”.

Online begeleiding via (beeld)bellen

Aan de hand van het intake formulier stellen we vast wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Vervolgens plannen we 6 (beeld)belconsulten in en gaan we werken aan jouw relatie met eten en jezelf. Je krijgt per consult opdrachten en stappenplannen en gaat daar thuis mee aan de slag. Tijdens de consulten gaan we dieper in op de diverse onderwerpen.

Online begeleiding via (beeld)bellen kost €525,00. Daarvoor ontvang je de online intake, een voedingsanalyse (indien gewenst) en 6 consulten (van ca. 50 min). Daarnaast krijg je opdrachten en stappenplannen om een gezonde relatie met eten en jezelf te ontwikkelen en als bonus ontvang je mijn recent uitgekomen e-book “Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf” ter waarde van €9,95.

Vragen die je hebt, kun je tussentijds altijd stellen via de mail.

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Vergoedingen

Deze begeleiding wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Doordat deze vergoeding vanuit de aanvullende verzekering komt, hoef je niet eerst je eigen risico te betalen, zoals dat wel geldt voor behandelingen die vanuit de basisverzekering worden vergoed. Op de site van de BGN staat een overzicht met de vergoeding per verzekeraar.

Lees alvast een aantal van de succesverhalen van de vrouwen die je voorgingen.