Online begeleiding

Woon je niet in de buurt van Hoevelaken, maar wil je wel graag begeleiding bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten èn jezelf? Dat kan! Kijk hier meer informatie over het programma “Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf”. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden voor online begeleiding:

Optie 1.
Online begeleiding via telefoon of skype.

Aan de hand van de telefonische of online intake stellen we vast wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Vervolgens plannen we 8 telefonische of skype consulten in en gaan we werken aan jouw relatie met eten en jezelf. Je krijgt per consult opdrachten en stappenplannen en gaat daar thuis mee aan de slag. Tijdens de telefonische of skype consulten gaan we dieper in op de diverse onderwerpen.

Online begeleiding via telefoon of skype kost €465,00. Daarvoor krijg je een uitgebreide intake, een voedingsanalyse en 8 telefonische of skype consulten (van ca. 30 min). Daarnaast krijg je opdrachten en stappenplannen om een gezonde relatie met eten en jezelf te ontwikkelen

Vragen die je hebt, kun je tussentijds altijd mailen.

Optie 2.
Online begeleiding via mail en telefoon of skype.

Aan de hand van het intakeformulier stellen we vast wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Vervolgens plannen we 8 contactmomenten in en gaan we werken aan jouw relatie met eten en jezelf. De helft van de contactmomenten gaat via de mail en de andere helft via telefoon of skype. Je krijgt per consult opdrachten en stappenplannen en gaat daar thuis mee aan de slag. De mailconsulten en telefonische/skype consulten wisselen elkaar af.

Online begeleiding via mail en telefoon of skype kost €390,00. Daarvoor krijg je de intake via de mail, een voedingsanalyse, 4 contactmomenten via de mail en 4 consulten via telefoon/skype (van ca. 30 min.). Daarnaast krijg je opdrachten en stappenplannen om een gezonde relatie met eten en jezelf te ontwikkelen.

Vragen die je hebt, kun je tussentijds altijd mailen.

Voorwaarden

Alleen wanneer je wilt afvallen is een voorwaarde voor de online begeleiding dat je thuis een goede weegschaal hebt, zodat je jezelf thuis elke week 1 keer kunt wegen. Je stuurt bij elk contactmoment een foto van het weegresultaat.

Vergoedingen

Deze begeleiding wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Doordat deze vergoeding vanuit de aanvullende verzekering komt, hoef je niet eerst je eigen risico te betalen, zoals dat wel geldt voor behandelingen die vanuit de basisverzekering worden vergoed. Op de site van de BGN staat een overzicht met de vergoeding per verzekeraar.

Lees alvast een aantal van de succesverhalen van de vrouwen die je voorgingen.