Online begeleiding

Woon je niet in de buurt van Hoevelaken, maar wil je wel graag begeleiding bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten èn jezelf? Dat kan! Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden voor online begeleiding:


Optie 1.
Online begeleiding via de mail.

Aan de hand van het intakeformulier stellen we vast wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Vervolgens plannen we 8 contactmomenten in en gaan we aan de slag met je voedingspatroon, voedingsgewoontes en je specifieke hulpvraag en doelstellingen. Je krijgt per contactmoment opdrachten en stappenplannen en gaat daar thuis mee aan de slag.

Online begeleiding via de mail kost €195,00. Daarvoor krijg je een uitgebreide intake en 8 contactmomenten via de mail. Daarnaast krijg je een voedingsanalyse, opdrachten en stappenplannen om op een gezonde manier af te vallen door jezelf een nieuw eetpatroon en nieuwe eetgewoontes eigen te maken.

Vragen die je hebt, kun je tussentijds altijd mailen.
Wil je liever een keer telefonisch contact? Ook dat is mogelijk.
Tarieven telefonische consulten:
Kort consult 10 min €15,00

Lang consult 30 min €42,50

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

Optie 2.
Online begeleiding via telefoon of skype.

Aan de hand van de telefonische of online intake stellen we vast wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Vervolgens plannen we 8 telefonische of skype consulten in en gaan we aan de slag met je voedingspatroon, voedingsgewoontes en je specifieke hulpvraag en doelstellingen. Je krijgt per consult opdrachten en stappenplannen en gaat daar thuis mee aan de slag. Tijdens de telefonische of skype consulten gaan we dieper in op de diverse onderwerpen.
Online begeleiding via telefoon of skype kost €385,00.  Daarvoor krijg je een uitgebreide intake, een voedingsanalyse en 8 telefonische of skype consulten (van ca. 30 min). Daarnaast krijg je opdrachten en stappenplannen om op een gezonde manier af te vallen door jezelf een nieuw eetpatroon en nieuwe eetgewoontes eigen te maken.

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

Optie 3.
Online begeleiding via mail en telefoon of skype.

Aan de hand van het intakeformulier stellen we vast wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Vervolgens plannen we 8 contactmomenten in en gaan we aan de slag met je voedingspatroon, voedingsgewoontes en je specifieke hulpvraag en doelstellingen. De helft van de contactmomenten gaat via de mail en de andere helft via telefoon of skype. Je krijgt per consult opdrachten en stappenplannen en gaat daar thuis mee aan de slag. De mailconsulten en telefonische/skype consulten wisselen elkaar af.
Online begeleiding via mail en telefoon of skype kost €275,00. Daarvoor krijg je de intake via de mail, een voedingsanalyse, 4 contactmomenten via de mail en 4 consulten via telefoon/skype (van ca. 30 min.). Daarnaast krijg je opdrachten en stappenplannen om op een gezonde manier af te vallen door jezelf een nieuw eetpatroon en nieuwe eetgewoontes eigen te maken.
Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

Voorwaarden

Een voorwaarde voor de online begeleiding is dat je thuis een goede weegschaal hebt, zodat je jezelf thuis elke week 1 keer kunt wegen.
Je stuurt bij elk contactmoment een foto van het weegresultaat.

Vergoedingen

Deze begeleiding wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering.

Doordat deze vergoeding vanuit de aanvullende verzekering komt, hoef je niet eerst je eigen risico te betalen, zoals dat wel geldt voor behandelingen die vanuit de basisverzekering worden vergoed.Op de site van de BGN staat een overzicht met de vergoeding per verzekeraar.