Diana van Dijken - Voedingspsycholoog

Masterclasses voor professionals – nieuw

De psychologie van gezond gedrag en cliënten begeleiden in het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en zichzelf.

Merk jij dat je cliënten zichzelf in de weg zitten bij het veranderen van hun gedrag? Dat het ze tijdelijk best goed lukt om wat veranderingen door te voeren, maar dat ze op de lange termijn vaak toch weer terugvallen in oude gewoontes? Loop jij er tegenaan dat je soms niet meer weet hoe je je cliënten verder kunt helpen in hun proces? Wil jij beter begrijpen hoe gedragsverandering ècht in zijn werk gaat en wil jij je cliënten kunnen begeleiden naar een gezonde relatie met eten en zichzelf, zodat je ze een lange termijn oplossing aan kunt bieden in plaats van een quick fix? Lees dan even verder.

Als gewichtsconsulent, diëtist of leefstijlcoach is het namelijk heel waardevol om je te verdiepen in de psychologie van gezond gedrag, zodat je je cliënten kunt begeleiden naar een gezonde relatie met eten en zichzelf. Maar helaas is daar in de standaard voedings- en leefstijlopleidingen echt te weinig aandacht voor. En daarom heb ik als Voedingspsycholoog weer een aantal nieuwe online masterclasses ontwikkeld speciaal voor jou als professional, zodat je je kunt blijven ontwikkelen en je je cliënten nog beter bij kunt staan. Dit keer gaat het om een serie van 2 masterclasses die alleen als serie kunnen worden gevolgd.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Masterclass De psychologie van gezond gedrag

Gedragsverandering is niet een kwestie van discipline, doorzetten en volhouden, maar van inzicht verkrijgen en dat inzicht gebruiken. En dat is precies wat centraal staat in de masterclass De psychologie van gezond gedrag.

In deze masterclass leg ik je uit hoe bepaald gedrag ontstaat, wat gewenst of ongewenst gedrag in stand houdt, hoe oude patronen kunnen worden doorbroken en hoe jij je cliënt kunt helpen bij het daadwerkelijk veranderen van zijn/haar/diens gedrag.

Masterclass Je cliënten begeleiden naar een gezonde relatie met eten en zichzelf

Om tot blijvende gedragsverandering te komen, hebben jouw cliënten geen voeding- en beweegadvies nodig, maar een gezonde en relaxte relatie met eten en zichzelf. Ze moeten leren luisteren en handelen naar hun werkelijke behoeftes, zodat echte zelfzorg centraal zal komen te staan. En dat is precies waar de masterclass Je cliënten begeleiden naar een gezonde relatie met eten en zichzelf om draait.

In deze masterclass leg ik je uit welke behoeftes belangrijk zijn om bij stil te staan, wat het luisteren en handelen naar deze behoeftes zo moeilijk kan maken en hoe je je cliënten kunt helpen in het leren luisteren en handelen naar hun werkelijke behoeftes, zodat ze een gezonde relatie met eten en zichzelf kunnen ontwikkelen.

In beide masterclasses worden theorie en praktijk afgewisseld en bestaat de mogelijkheid om live via de chat je vragen te stellen. De masterclasses worden als webinar gegeven.

.

Ben jij gewichtsconsulent, diëtist of leefstijlcoach en wil jij je cliënten op een dieper niveau leren begeleiden? Dan zijn deze masterclasses echt wat voor jou. Van de deelnemers van voorgaande edities raadt 100% mijn masterclasses aan en gemiddeld krijgen mijn masterclasses een 9,1!

Planning

Maandag 13 november van 19 tot 21 uur: De psychologie van gezond gedrag

Maandag 27 november van 19 tot 21 uur: Je cliënten begeleiden naar een gezonde relatie met eten en zichzelf

Kun je er niet live online bij zijn, dan ontvang je de volgende dag de replay.

Investering

Je volgt deze 2 masterclasses voor €178. Schrijf je je in voor 15 oktober dan betaal je het earlybirdtarief van €150. Let op er zijn slechts 25 plekjes beschikbaar.
Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Accreditatie

Accreditatie bij de BGN is aangevraagd.

Aanmelden

Wil je je meteen aanmelden voor het pakket? Vul dan onderstaand formulier in.

.

Er staan on demand ook nog 4 hele waardevolle masterclasses voor je klaar over je cliënten leren omgaan met gedachten, smoezen en excuses, je cliënten ondersteunen bij emotie eten en emotieregulatie, je cliënten kunnen begeleiden bij snoepen, overeten en “eetbuien” en je cliënten begeleiden bij een gebrek aan zelfwaardering. Alle informatie daarover vind je hier.

Recencies vorige masterclass serie.

Charla: Ik heb echt onwijs genoten van de masterclasses van Diana. Diana weet heel veel en kan op een prettige manier vertellen. Alle informatie in de masterclasses is praktisch toepasbaar in de praktijk, daardoor blijft de stof gelijk langer hangen. Daarnaast maakt Diana gebruik van praktische voorbeelden en oefeningen wat het nog makkelijker maakt. Echt een aanrader!

Heleen: De masterclasses zijn heel interessant en Diana verteld heel duidelijk hierover. Ze geeft je inzicht en handvaten hoe je hier mee aan de slag kunt met je cliënten. Ik heb er heel veel aan gehad. Een aanrader voor alle gewichtsconsulenten!!

Debby: Super interessante masterclasses. Zeer aan te raden om te volgen.

Mieke: Fantastisch nuttige masterclasses. Echt een waardevolle aanvulling op de opleiding tot gewichtsconsulent. En ook voor jezelf ontzettend interessant.

Jolanda: Heel leerzaam en zet je direct aan het denken. Een afwisselende cursus met praktische en toepasbare informatie! 

Hanneke: Diana weet waar ze het over heeft, dat is goed te merken. Geeft duidelijk en helder haar masterclass, een vrouw waar je veel van kan leren!


De masterclasses worden gegeven door Diana van Dijken. Sinds 2015 werkzaam als Voedingspsycholoog en expert in de psychologie van eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf.

.

Volg je me al op Facebook en Instagram?

Geverifieerd door MonsterInsights