Masterclass – Je cliënten begeleiden bij een gebrek aan zelfwaardering.

Het is een thema dat bij veel van onze cliënten speelt: een gebrek aan zelfwaardering, oftewel je niet goed genoeg voelen. Sterker nog vrijwel iedereen heeft er onder bepaalde omstandigheden wel eens last van. Jijzelf misschien ook wel. Maar wanneer het een overtuiging is die op veel vlakken van het leven in de weg staat en de persoon in kwestie ook echt belemmert, dan is het belangrijk deze overtuiging aan te pakken. En dat gaat verder dan alleen de betreffende overtuiging onderzoeken, uitdagen of ter discussie stellen. Het gaat namelijk ook om een gevoel. Veel mensen weten ergens wel dat ze de moeite waard zijn en dat ze goed genoeg zijn, maar voelen of ervaren dat (nog) niet. Het ontbreekt ze aan zelfwaardering.

Veel van onze cliënten beginnen aan een verandertraject omdat ze zichzelf niet goed genoeg vinden. Maar ook tijdens en na het traject, is dat gevoel in de meeste gevallen niet veranderd. Dus proberen ze maar weer wat anders, gaan aan zichzelf twijfelen of geven het gewoon helemaal op. Zo zonde, want je goed genoeg gaan voelen over jezelf en echte zelfwaardering ervaren bereik je ook niet door iets te veranderen aan jezelf of je gedrag. Dat vraagt om een andere aanpak.

Wil jij je cliënten hierbij kunnen begeleiden? Dan is deze masterclass over zelfwaardering echt wat voor jou.

In deze masterclass leg ik je uit waar het gevoel niet goed genoeg te zijn vandaan komt, wat er nodig is om daar verandering in aan te brengen en hoe jij je cliënten daarbij kunt begeleiden.

Een vereiste voor het volgen van deze masterclass is dat je de masterclass serie over gedachten, emoties en eetbuien hebt gevolgd. Zonder de kennis uit de masterclass serie is het vrijwel onmogelijk deze masterclass te kunnen volgen en de kennis en vaardigheden daarna ook toe te kunnen passen.

Planning

Deze masterclass vindt plaats op maandag 28 november van 19 tot 21 uur.

De masterclass wordt als live webinar gegeven, waardoor de mogelijkheid bestaat vragen te stellen via de chat. Kun je niet live aanwezig zijn, dan ontvang je de volgende dag een replay die 72 uur geldig is. 

Investering

De masterclass kost €79,00 in de early bird periode. Deze loopt tot 5 september. Daarna is de prijs €95,00. 

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. 

Accreditatie 

Accreditatie bij de BGN is aangevraagd.

Ja, ik meld me aan!

Ik wil mijn cliënten leren begeleiden bij een gebrek aan zelfwaardering en meld me aan voor deze masterclass.

.

Deze masterclass is ontwikkeld en wordt gegeven door Diana van Dijken – Voedingspsycholoog. Expert in de Psychologie van Eetgedrag en het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf. 

Volg je me al op Facebook en Instagram?