Masterclass cliënten begeleiden bij een gebrek aan zelfwaardering

Als vervolg op de masterclass serie over gedachten, emoties en eetbuien, lanceer ik de gloednieuwe masterclass Je cliënten begeleiden bij een gebrek aan zelfwaardering. Let op, je kunt je alleen aanmelden voor deze masterclass als je ook de masterclass serie hebt gevolgd.

Het is een thema dat bij veel van onze cliënten speelt: een gebrek aan zelfwaardering oftewel je niet goed genoeg voelen. Sterker nog vrijwel iedereen heeft er onder bepaalde omstandigheden wel eens last van. Jijzelf misschien ook wel. Maar wanneer het een overtuiging is die op veel vlakken van het leven in de weg staat en de persoon in kwestie ook echt belemmert, dan is het belangrijk deze overtuiging aan te pakken. En dat gaat verder dan alleen de betreffende overtuiging onderzoeken, uitdagen of ter discussie stellen. Het gaat namelijk ook om een gevoel. Veel mensen weten ergens wel dat ze de moeite waard zijn en dat ze goed genoeg zijn, maar voelen of ervaren dat (nog) niet. Het ontbreekt ze aan zelfwaardering. 

Veel van onze cliënten beginnen aan een verandertraject omdat ze zichzelf niet goed genoeg vinden. Maar ook tijdens en na het traject, is dat gevoel in de meeste gevallen niet veranderd. Dus proberen ze maar weer wat anders, gaan aan zichzelf twijfelen of geven het gewoon helemaal op. Zo zonde, want je goed genoeg gaan voelen over jezelf en echte zelfwaardering ervaren bereik je ook niet door iets te veranderen aan jezelf of je gedrag. Dat vraagt om een andere aanpak.

In deze masterclass leg ik je uit waar het gevoel niet goed genoeg te zijn vandaan komt, wat er nodig is om daar verandering in aan te brengen en hoe jij je cliënten daarbij kunt begeleiden.

Planning

Deze masterclass vindt plaats op maandag 28 november van 19 tot 21 uur.

De masterclass wordt als live webinar gegeven, waardoor de mogelijkheid bestaat vragen te stellen via de chat. Kun je niet live aanwezig zijn, dan ontvang je de volgende dag een replay die 72 uur geldig is. 

Investering

De masterclass kost €95,00 excl btw.

Accreditatie

Accreditatie bij de BGN is toegekend. Je ontvangt 2 punten.

.

Wil jij je cliënten ook bij deze problematiek kunnen begeleiden? Dan is de masterclass over zelfwaardering echt wat voor jou. 

Ja, ik meld me aan!