Gratis begeleiding – Start nu

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Wil je graag wat afvallen of wil je af van je eetbuien? Wil je een gezonde relatie met eten en lukt het je niet alleen? Kun je wel wat begeleiding gebruiken, maar zie je op tegen de kosten? Begeleiding bij het afvallen, emotie eten of het werken aan een gezonde relatie met eten hoeft niet veel geld te kosten en is nu in sommige gevallen zelfs gratis!

Vergoeding verzekering

Ik ben aangesloten bij de BGN en daardoor wordt mijn begeleiding in veel gevallen deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Verzekeringen vergoeden per kalenderjaar. Dus start je komende maand met een traject, dan kom je zowel dit jaar als volgend jaar in aanmerking voor vergoeding. Daardoor is mijn begeleiding nu in veel gevallen spot goedkoop of zelfs gratis!

Ben je bijvoorbeeld aanvullend verzekerd bij Delta Loyd of VGZ, dan krijg je zowel dit kalenderjaar als komend kalenderjaar minimaal 200 euro vergoed en is het traject van 4 consulten helemaal gratis. Dat zijn 4 consulten van 45 minuten, inclusief een intake van 60 minuten en een uitgebreide voedingsanalyse! Ga je voor een langer traject dan kosten 8 consulten je slechts 95 euro (in plaats van 495 euro).
Dat zijn 8 consulten van 30 minuten, inclusief een intake van 60 minuten en een uitgebreide voedingsanalyse! Voor minder dan 10 euro per consult ontvang je dan begeleiding van mij persoonlijk als Voedingspsycholoog.

Gratis begeleiding

Check via deze link wat jouw verzekering per kalenderjaar aan vergoeding geeft. Misschien kun jij ook wel geheel gratis of in ieder geval voor heel weinig geld, begeleiding krijgen bij jouw eetproblematiek.

Kom je er zelf niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Dat is sowieso altijd gratis.

 

Deel met je vrienden!