Gratis begeleiding – Start nu

Nu starten = korting pakken!!!

Wil jij de controle terug over je eetgedrag? Weer lekker in je vel zitten? Rust in je hoofd? Genieten van lekker eten en je strijd met eten loslaten? Kortom wil jij een gezonde relatie met eten en jezelf ontwikkelen? Dan is NU het ideale moment om te starten met 1 van mijn trajecten. Mijn begeleiding hoeft niet veel geld te kosten en is nu in sommige gevallen zelfs gratis!

Vergoeding verzekering

Ik ben aangesloten bij de BGN en daardoor wordt mijn begeleiding in veel gevallen deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Verzekeringen vergoeden per kalenderjaar. Dus start je komende maand met een traject, dan kom je zowel dit jaar als volgend jaar in aanmerking voor vergoeding. Daardoor is mijn begeleiding nu in veel gevallen spot goedkoop of zelfs gratis!

Ben je bijvoorbeeld aanvullend verzekerd bij Univé, Delta Loyd, VGZ, Ohra of ONVZ dan krijg je zowel dit kalenderjaar als komend kalenderjaar minimaal 200 euro vergoed en kost het traject van 3 maanden je slechts 65 euro (in plaats van 465 euro). Dat is 3 maanden lang begeleiding in de vorm van consulten van 30 minuten, inclusief een intake van 60 minuten en een uitgebreide voedingsanalyse! Voor minder dan 10 euro per consult ontvang je dan begeleiding van mij persoonlijk als Voedingspsycholoog.

Gratis begeleiding

Check via deze link wat jouw verzekering per kalenderjaar aan vergoeding geeft. Misschien kun jij ook wel geheel gratis of in ieder geval voor heel weinig geld, begeleiding krijgen en gaan werken aan een gezonde relatie met eten en jezelf! 

Kom je er zelf niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Dat is sowieso altijd gratis.

Deel met je vrienden!