Goede voornemen voor dit jaar: nu echt afvallen

Goede voornemens

Is jouw goede voornemen voor dit jaar ook afvallen? Net als vorig jaar en het jaar ervoor? Misschien dat het dan tijd wordt voor een ander goed voornemen. Want blijkbaar is het voornemen om af te vallen, niet voldoende om ook daadwerkelijk met jezelf aan de slag te gaan… Wat nou als je je goede voornemen zou veranderen in beter voor jezelf zorgen? Want daar begint het allemaal mee!

Met beter voor jezelf zorgen en jezelf de moeite waard vinden om daar ook echt voor te gaan! Want pas als je jezelf de moeite waard vindt, kun je stappen nemen om goed voor jezelf te zorgen. Pas als je jezelf de moeite waard vindt, zul je voor jezelf opkomen en die dingen doen die goed voor je zijn. Alleen dan zul je de tijd vrijmaken die nodig is om veranderingen door te voeren.

Volg daarom dit jaar het online Goed voor jezelf zorgen traject. Daarin staat niet alleen het daadwerkelijk beter voor jezelf zorgen centraal, maar ook met meer compassie naar jezelf leren kijken.

Wil jij beter voor jezelf gaan zorgen? Zou je eigenlijk wel wat gezonder willen gaan leven? Net even wat minder willen snoepen? Meer willen gaan bewegen? Vroeger naar bed willen gaan? Een betere balans willen creëren in werk en privé? Neem je jezelf steeds voor dat ook te doen, maar doe je het niet? Dan is dit traject echt wat voor jou. Niet langer meer alleen een goed voornemen, maar nu echt overgaan tot actie!

In 10 opdrachten leg je een basis in het beter voor jezelf zorgen en het leren herkennen van alle gedachten, situaties en omstandigheden die je daarbij in de weg staan. Er wordt steeds een link gelegd naar eetgedrag, ik ben immers Voedingspsycholoog en begeleid vrouwen op weg naar een gezonde relatie met eten en zichzelf.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.

  • Wat is goed voor jezelf zorgen?
  • Wat weerhoudt je ervan om dat te doen?
  • Wat heb je nodig om beter voor jezelf te zorgen?
  • Op een effectieve manier om leren gaan met gedachten.
  • Op een effectieve manier om leren gaan met emoties.
  • Zelfacceptatie en zelfcompassie.

Dus wil jij nu eindelijk wel goed voor jezelf gaan zorgen? Start dan nu met dit traject en ervaar het verschil! Door stapsgewijs met de opdrachten uit dit traject aan de slag te gaan zul je ervaren dat jij weer de regie krijgt over de gedachten, situaties en omstandigheden die je in de weg staan bij het goed voor jezelf zorgen.

Dus wat je ook wilt veranderen aan je gedrag, met dit traject leg je een stabiele basis om dat ook daadwerkelijk te gaan doen.

Liefs Diana

Volg je me al op Facebook en Instagram?

Deel met je vrienden!