Goede voornemen voor dit jaar: nu echt afvallen

Goede voornemens

Is jouw goede voornemen voor dit jaar ook afvallen? Net als vorig jaar en het jaar ervoor? Misschien dat het dan tijd wordt voor een ander goed voornemen. Want blijkbaar is het voornemen om af te vallen, niet voldoende… Wat nou als je je goede voornemen zou veranderen in meer van jezelf houden? Want daar begint het allemaal mee!

Met van jezelf houden, ongeacht je maat, figuur of gewicht. Want pas als je jezelf de moeite waard vindt, kun je stappen nemen om goed voor jezelf te zorgen. Pas als je jezelf de moeite waard vindt, zul je voor jezelf opkomen en die dingen doen die goed voor je zijn. Alleen dan zul je de tijd vrijmaken die nodig is om veranderingen door te voeren.

Natuurlijk is het fijn als je letterlijk weer lekkerder in je vel zit doordat die overtollige kilo’s eraf zijn omdat je wat bent afgevallen, maar dat punt moet je wel eerst zien te bereiken! En dat lukt niet als je jezelf niet op z’n minst een beetje leuk vindt…

Volg dit jaar het programma “Met zelfcompassie op weg naar een gezonde leefstijl” en leer tijdens dit programma van 10 weken stapsgewijs hoe je met zelfcompassie door het leven kunt gaan. We besteden aandacht aan de drie kernelementen van zelfcompassie; vriendelijkheid voor jezelf, erkennen van je menselijkheid en het op een gezonde manier omgaan met negatieve emoties. Deze drie kernelementen vertalen we naar een gezonde leefstijl, een gezond eetpatroon, gezonde eetgewoontes en gezond eetgedrag.

Meer informatie vind je hier.

Deel met je vrienden!