Boek “Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf”

Wil jij een gezonde relatie met eten en jezelf ontwikkelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan biedt het boek “Op weg naar een gezonde relatie met eten en jezelf” de uitkomst. 

14 hoofdstukken vol met alle informatie die je nodig hebt om een gezonde relatie met eten en jezelf te kunnen ontwikkelen. Met opdrachten om meer inzicht te krijgen in je eetgedrag, je gewoontes, je gedachten en je gevoelens. En uiteraard met concrete tips en trucs, zodat je meteen vandaag al aan de slag kunt gaan.

Alle onderwerpen die van belang zijn om te kunnen werken aan een gezonde relatie met eten en jezelf komen in dit boek aan bod. Zo kun je zelf meteen aan de slag om de regie over je eetgedrag weer terug te pakken en je strijd met eten en jezelf te laten varen. Dat wil jij toch ook? 

Met dit boek zet je de eerste stappen in de goede richting en neem je het heft weer in eigen handen!

Wil jij ook aan de slag met jouw relatie met eten en jezelf? Voor slechts €9,95 ontvang je dit boek (als e-book) direct in je mailbox. 

Geschreven door Diana van Dijken, sinds 2015 werkzaam als Voedingspsycholoog en expert op het gebied van eet- en gewichtsproblematiek.

Vele vrouwen gingen je al voor en dit is een greep uit de reacties:

Isabel: Ik heb je e-book meteen besteld toen het online kwam en heb het in 1 ruk uitgelezen. Wat fijn om meer te leren over hoe ik een gezonde relatie met eten kan ontwikkelen (want ik kom er steeds meer achter dat mijn relatie met eten best een beetje verstoord is…). Ik vond de opdrachten erg fijn om te doen en ben ook meteen wat van de tips toe gaan passen afgelopen week. Super fijn om zo met mezelf en mijn eetgedrag aan de gang te zijn. Ik heb helemaal zin gekregen om hier de komende tijd aan te gaan werken!

Ineke: Super interessant, leerzaam en echt heel waardevol!

Manon: Wat een leuk boek. Heel leuk en luchtig geschreven. In 1 ruk uitgelezen. Heb je ook altijd strijd met eten lees dan het boek. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Heel leuk geschreven Diana!

Deel met je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *