Voedingsadvies tijdens zwangerschap

Wat mag ik eten?

Wat mag je nou eigenlijk eten tijdens je zwangerschap, wat kun je beter laten staan en wat is ook echt schadelijk voor jou of je ongeboren kindje?

zwanger bij koelkast
Voedingsadvies tijdens zwangerschap

Bij Voedingsadviescentrum Midden Nederland, kun je terecht voor voedingsadvies tijdens de zwangerschap. Aan de hand van een voedingsanalyse bekijken we samen wat je eetpatroon nu is en wat daar wellicht aan veranderd zou kunnen worden om jou en  je ongeboren kindje zo gezond mogelijk te houden.

Zwangerschapskwaaltjes

Heb je last van zwangerschapskwaaltjes als misselijkheid, brandend maagzuur of obstipatie? Veel van deze kwaaltjes zijn te verminderen of zelfs te voorkomen door aanpassingen in je voedingspatroon.  Aan de hand van een voedingsanalyse bekijken we samen wat voor veranderingen mogelijk zijn om de kwaaltjes te verminderen.

Kosten voedingsadvies tijdens zwangerschap

€32,50 per consult van 30 minuten.

Er wordt altijd gestart met een intake gesprek van 50 minuten (€75,00).

Deze tarieven zijn inclusief 21% btw heffing.

Heb je verloskundigen aandelaak als verloskundigenpraktijk? Dan kun je ook een afspraak maken bij hen op de praktijk op maandagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur. Liever een afspraak op een andere dag? Dan kan dat gewoon op onze eigen locatie recht tegenover de verloskundigenpraktijk.