Altijd klaar voor de zomer challenge

Altijd klaar voor de zomer in plaats van elk jaar opnieuw strijd leveren.

De challenge voor dit jaar is helaas al van start gegaan. Je kunt je niet meer aanmelden.

In de afgelopen weken ben ik op social media al zeker 10 verschillende “zomer slank challenges” tegen gekomen. Met andere woorden; nu even 2 maanden afzien, om er deze zomer zo aantrekkelijk mogelijk uit te zien in je bikini.

Nu is er natuurlijk niets mis met de wens om er in je bikini aantrekkelijk uit te zien. Maar misschien dat het wel een goed idee is om je af te vragen of het nou echt heel realistisch is om dat in twee maanden voor elkaar te boksen, als je daar de rest van het jaar blijkbaar weinig of geen aandacht aan hebt besteed.  

Want is je lijf in de zomer nou echt belangrijker dan in de winter? Je kunt je lijf zomers natuurlijk wel net wat minder makkelijk bedekken, dan in de winter. Dat klopt. Lang leve de slobbertruien en wijde vesten tijdens de koude maanden. Terwijl je in de lente en zomermaanden toch eerder een korte broek of rokje aantrekt en een shirtje zonder mouwen. Je lijf is dan ineens inderdaad een stuk zichtbaarder dan in de winter. En daardoor word je ook meer geconfronteerd met je lichaamsvormen. Maar is je lijf daarmee dan ook belangrijker dan in al die andere maanden van het jaar? 

Het is toch het hele jaar belangrijk om goed voor jezelf te zorgen? Om in de basis gezonde keuzes te maken? Voldoende te bewegen? Een goede balans te hebben tussen inspanning en ontspanning? Je wilt toch het hele jaar lekker in je vel zitten? Niet alleen in de zomer?  

En wanneer je het hele jaar goed voor jezelf zorgt, heb je dus ook geen stress in die paar maanden voorafgaand aan de zomer. Want dan zorg je altijd goed voor je lijf, of het nu wel of niet in een bikini moet worden gehesen. En of je het nou wel of niet kunt verbergen onder een slobbertrui. 

Ik organiseer dan ook heel bewust geen “zomer slank challenge”, omdat ik echt niet achter dat concept sta. Tijdelijk je volledige eetpatroon aanpassen (lees: een crashdieetje doen) zodat je straks zo slank mogelijk in je bikini kunt. Om daarna gewoon weer te vervallen in je oude patronen qua eten, drinken en bewegen en dus ook weer aan te komen. En dan volgend jaar mei gewoon weer meedoen met de volgende “zomer slank challenge”…

Jullie zijn het toch met me eens dames; dat dit echt anders kan?! Sterker nog; dat dit anders moet?! 

Wil jij volgend jaar zomer wel blij worden van het vooruitzicht dat je weer heerlijk in je bikini op het strand mag liggen, om te genieten van de zon en de warmte? En wil jij dat vanaf nu gewoon elke zomer zo voelen? Meld je dan nu aan voor deze “Altijd klaar voor de zomer challenge”. 

Het is mijn missie dat vrouwen elke dag lekker in hun vel zitten. Dat ze elke dag het gevoel hebben dat ze “zomer klaar” zijn, ongeacht hun kledingmaat of gewicht. Dat ze elke dag goed voor zichzelf zorgen en zichzelf de moeite waard vinden. 

Dus meld je nu aan voor deze “Altijd klaar voor de zomer challenge” en ga 3 weken lang aan de slag met jezelf. In deze weken ga je een prille basis leggen in milder en ook positiever naar jezelf leren kijken. Daarnaast ga je onderzoeken wat jij eigenlijk verstaat onder goed voor jezelf zorgen en wat jou daarbij in de weg staat en ga je op zoek naar oplossingen voor jouw belemmeringen. Ook ga je aan de slag met het herkennen van de gedachten en smoezen die jou ervan weerhouden goed voor jezelf te zorgen en maak je een begin in het leren toetsen van deze gedachten. Tenslotte ga je aandacht besteden aan jouw manier van omgaan met emoties en leer je vaststellen of dat een effectieve manier is. 

Doe je mee? Meld je dan nu aan voor deze “Altijd klaar voor de zomer challenge”. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis!

We gaan vrijdag 8 mei van start. Dus wees er snel bij!