Als afvallen niet lukt

“Waarom lukt het afvallen me niet?”
“Waarom grijp ik steeds weer naar snacks, terwijl ik weet dat ze ongezond zijn?”
“Waarom verzin ik steeds weer excuses om niet te hoeven sporten?”
“Waarom voel ik me zo schuldig als ik weer heb gezondigd met een bonbon?”
“Waarom neem ik me steeds voor om vanaf maandag weer gezond te gaan eten, om vervolgens op woensdag alweer aan de chips te zitten?”

Heb jij jezelf dit wel eens afgevraagd? Wil je meer inzicht in je eetgewoontes en je valkuilen? Wil je afvallen met een blijvend resultaat zonder shakes of maaltijdvervangers? Wil je kunnen genieten van lekker eten zonder je schuldig te voelen of het idee te hebben dat je faalt als je een keer wat lekkers pakt? Ben je klaar met alle wonderdiëten, die uiteindelijk toch niet blijken te werken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Begeleiding bij het afvallen

Begeleiding bij het afvallen door een voedingspsycholoog. Niet alleen aandacht voor wat er wordt gegeten, maar vooral voor waarom. Geen standaard menu’s of recepten om af te vallen, maar begeleiding toegepast op jouw situatie en jouw hulpvraag.

Uiteraard besteden we samen aandacht aan je voedingspatroon, gewicht en BMI, daarnaast ligt echter de nadruk op waarom je eigenlijk eet wat je eet, hoe je overgewicht is ontstaan, je motivatie om af te willen vallen, waarom het in het verleden wellicht niet is gelukt af te vallen of waarom je weer terug bent gevallen in je oude patroon. Ook kijken we kritisch naar je verwachtingen en naar wat jij belangrijk vindt.

Niet alleen aandacht voor je gewicht, maar voor je gedrag, gewoontes en gehele leefstijl.

Omdat je het waard bent!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of lees hier verder.

Deel met je vrienden!